bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тетяна Бондар: «Завдяки творчому компоненту моя робота стала хобі»
21.09.2015

Портал ГУРТ презентує наступну історію успіху підприємниці, підтриманої Ресурсним центром ГУРТ у 2014-2015 рр. Цього разу читайте про Тетяну Бондар, котра брала участь у проекті «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», що впроваджувався за фінансової підтримки Всесвітньої єврейської допомоги. Детальніше про досягнення пані Тетяни читайте нижче.

***

Тетяна Бондар із Полтави власний бізнес із продажу hand-made продукції «Подарунки для вас» розпочала зовсім нещодавно. Створивши сталу клієнтську базу, підприємниця активно продовжує свою діяльність завдяки наполегливості та пошуку підходів до кожного клієнта. Для всіх, хто любить оригінальні подарунки, тут знайдеться чимало пропозицій.

Дерев'яні, металеві, керамічні вироби можна оздобити на будь-який смак: сублімація, нанесення малюнків, друк на полотні. «Праця є важливим фактором у будь-якій справі, але тільки синтез творчості та фантазії зроблять її успішною», – зазначає Тетяна.

Засновником ідеї, за словами підприємниці, є її друг, який так і не розпочавши діяльність, закрив її за декілька місяців. Тетяна, довго не роздумуючи, перехопила ідею та взяла ініціативу у свої руки, започаткувавши власну справу.

Натхнення Тетяна шукала, відвідуючи тренінги, які були фундаментом для втілення власних мрій. Так Тетяна стала учасницею проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», що впроваджував Ресурсний центр ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої єврейської допомоги. Тренінги виховали у Тетяни професійне розуміння власного бізнесу. Під час проекту, з-поміж іншого, учасниці брали участь у ділових іграх, які, на думку підприємниці, розвинули у майбутніх бізнесменів конкурентноспроможність та торгівельні здібності. «Ділові ігри, як на мене, були найцікавішими. Оскільки я люблю торгуватися, це навчання вдосконалило мої навички. Тренерка навіть сказала, що в мене є ділова жилка», – зазначила Тетяна.

Вивчаючи ринок та маркетинг, рукодільниця також прислуховувалася до побажань кожного клієнта. Соціальний ефект її бізнесу полягає в естетичному задоволенні, яке приносять людям товари Тетяни.

«У зв'язку з нестабільністю національної валюти перманентною проблемою є підвищення вартості продукції. Також оренда приміщення, яка становить від 4 до 10 тисяч гривень. І, звісно, непередбачуваність клієнтів. До прикладу, я зробила декілька макетів, а замовники потім відмовилися», – поділилася своїм досвідом полтавська бізнес-леді.

Серед порад, яких варто дотримуватися підприємцям-початківцям, Тетяна виокремила наступні: реклама на власному сайті та в соціальних мережах, проведення акцій і забезпечення знижок, а також праця на результат.

«Гармонійне поєднання роботи та відпочинку зробить Ваш бізнес не тільки успішним, але й приємним. Потрібно розвивати свою творчість і фантазію. Моя діяльність є моїм хобі. Не бійтеся розвиватися!», – радить Тетяна Бондар.

Автор – Тетяна Голинська

Хочете ефективніше розвивати свій бізнес?

Користуйтеся Довідником підприємця на порталі ГУРТ

Проект «Розвиток жіночого підприємництва в Україні» покликаний допомогти реалізувати підприємницький потенціал та відкрити власну справу жінкам, активізувати ініціативи взаємодопомоги та зв’язки між підприємницями Вінницької, Житомирської, Полтавської, Черкаської та Чернігівської областей. Проект впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої Єврейської допомоги.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.