bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадська спілка «Українська мережа сільського розвитку» запрошує до співпраці
14.11.2016

Якщо Ви підтримуєте ідеї «Української мережі сільського розвитку» запрошуємо Вас приєднатися до нашої команди, і стати офіційними членами, з можливістю вносити свій внесок у розвиток громадянського суспільства на селі.

Метою функціонування ГC «Українська мережа сільського розвитку» є сприяння здійсненню в Україні дієвих політики, програм та проектів сільського розвитку, спрямованих на формування успішних сільських територій, які пропонують широкий спектр зайнятості та можливостей для отримання доходів, поліпшення якості життя для всіх громадян і сталого використання та охорони природних ресурсів країни.

Cеред наших завдань:

- поширення успішних практик сільського розвитку: збір, узагальнення і популяризація наявних локальних ініціатив, які діють у різних місцевостях України і сприяють досягненню цілей сільського розвитку (економічних, соціальних, екологічних), розроблення рекомендацій щодо їх підтримки;

- адвокація: аналіз проектів нормативно-правових актів, які стосуються аграрного сектору, сільської місцевості, сільського населення на предмет відповідності їх інтересам селян, підготовка висновків і пропозицій щодо врахування цих інтересів; відстоювання необхідності підтримки сільського розвитку як загальнонаціонального пріоритету та однієї з основних цілей державної політики;

- інформування громадськості, органів влади та самоврядування про соціально-економічну ситуацію на сільських територіях на основі аналізу і оцінки офіційних статистичних даних, соціологічних опитувань та інших джерел;

- розробка законодавчих ініціатив, проектів нормативно-правових актів, стратегій, програм сільського розвитку на національному, регіональному та місцевому рівнях;

- поширення знань про сільський розвиток серед представників органів влади та місцевого самоврядування, організацій громадянського суспільства, у підприємницькому середовищі, серед широких верств населення – міського і сільського – з метою залучення їх до дій і заходів, спрямованих на підтримку сільської економіки та сільської місцевості;

- сприяння розвитку потенціалу, взаємного навчання та обміну знаннями і досвідом між організаціями і установами, які беруть участь у розробці та реалізації політики, програм і проектів сільського розвитку та прагнуть постійно підвищувати якість, ефективність, продуктивність наявних ресурсів в інтересах усіх громадян та сталого розвитку сільських територій.

Членами Спілки можуть бути юридичні особи та фізичні особи – представники установ та організацій,  що сприяють досягненню цілей сільського розвитку, а також фізичні особи – учасники програм і проектів сільського розвитку.

Щоб стати членом ГC «Українська мережа сільського розвитку», потрібно заповнити заяву з анкетою та надіслати скан-копію на нашу електронну пошту: [email protected]

Координаційна рада Спілки приймає рішення про прийняття в члени Спілки після одержання письмової заяви-анкети, в якій юридична або фізична особа підтверджує зобов’язання виконувати Статут, а також згоду фізичних осіб на обробку своїх персональних даних відповідно до статуту і чинного законодавства.

За додатковою інформацією звертайтесь на електронну пошту: [email protected]

Контакти

  • ГC «Українська мережа сільського розвитку»
  • [email protected]

Коментарі

Вячеслав Горобець   2709 днів тому   #  

Мене цікавить участь в подібних спілках, отримання та обмін інформацією про проблеми сільських громад та їх вирішення.

"Координаційна рада Спілки приймає рішення про прийняття в члени Спілки після одержання письмової заяви-анкети, в якій юридична або фізична особа підтверджує зобов’язання виконувати Статут, а також згоду фізичних осіб на обробку своїх персональних даних відповідно до статуту і чинного законодавства.

За додатковою інформацією звертайтесь на електронну пошту: [email protected]"

Але ж ШАНОВНІ, Заповнення письмової анкети на 2 сторінки - це якесь дрімуче 19-те століття. Ми з села, але ж ми не убогі селяни, які ніколи не бачили компьютера. Ані сторінки в соцмережах, ані електроної анкети на GoogleDocs.

Це ж треш сьогодення! Давайте вже якось відродження селя почнемо з використання сучасних технологий, адже ви спілкуєтесь не з звичайним населенням, а тими, хто має впроваджувати ці реформи!

  •   Пiдписатися на новi
Бородіна Олена   2708 днів тому   #  

Шановний Вячеслав Горобець!
Відроджуємо село з використанням комп'ютерних технологій: заповнюйте анкету онлайн і пересилайте її на електронну пошту.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.