bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пропозиція співпраці центрам для молоді
18.08.2016

Пласт у партнерстві з Громадським сектором Євромайдану (ГСЄ) та засприяння Національного фонду на підтримку демократі (NED) навчатиме співробітників і волонтерів молодіжних центрів (установ для молоді), надаватиме юридичну підтримку, а також організує 10 навчальних поїздок між центрами в різних регіонах. В рамках проекту також аналізуватиметься  існуюча законодавча база, яка регулює роботу центрів та розроблятимуться пропозиції для її вдосконалення.

Для обміну досвідом та сприяння більш якісному зв’язку між молодіжними центрами, організатори проекту шукають 10 пілотних молодіжних центрів по всій країні. У кожному з них, проведуть семінар і ознайомчу поїздку для представників з інших перспективних центрів з різних регіонів України.

Під час заходів учасники поділяться досвідом, а також обговорять існуючі проблеми і нові можливості, запропоновані реформою з децентралізації. Співробітники центрів, відібраних для участі у проекті, мають продемонструвати, як функціонують їх організації, в тому числі їх структури, діяльність, а також інші особливості, які роблять їх привабливими для своєї цільової аудиторії.

Пласт і Громадський сектор Євромайдану будуть продовжувати працювати з центрами протягом усього проекту шляхом надання консультацій, публікації і поширення посібників про центри, а також створення платформи для спілкування і обміну ідеями через соціальні медіа. На завершення організаторами проекту буде проведено аналіз існуючих перешкод на шляху подальшого розвитку молодіжних центрів, а також проведена кампанія за реформи у законодавстві.

Якщо ваш центр зацікавлений у співпраці, будь ласка, заповніть цю форму до 25 серпня 2016 року.

Усім відібраним до участі в проекті центрам організатори надішлють листа в період до 31 серпня.

При потребі ви можете написати: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.