bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартував процес голосування за кращі малюнки серед дитячих будинків
06.07.2016

Нещодавно БФ «Заради дітей України» оголосив конкурс малюнків, до якого активно долучились дитячі будинки. З 5 липня офіційно розпочалось голосування за кращі малюнки на тему тепла. Триватиме воно до 13 липня включно.

Авторами художніх робіт стали вихованці з чотирьох дитячих закладів: Запорізького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, Богодухівського дитячого будинку-інтернат, Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Переяслав” та Центру соціально-психологічної реабілітації “Сонячний дім”.

Оцінити роботу можна дуже легким та сучасним способом – «лайком» у соцмережі (Фейсбук та Вконтакте). 14 липня представники Благодійного фонду «Заради дітей України» підсумують кількість відміток «подобається» з обох соціальних мереж і, таким чином, будуть відомі переможці.

Кожен дитячий заклад матиме лише одного переможця, тобто всього у конкурсі їх буде чотири. Відповідно альбоми з роботами конкурсантів розміщені в соцмережах також окремо на кожен заклад.

І найприємніший момент – нагородження подарунками. За кращий малюнок серед усіх учасників свого дитзакладу конкурсант отримає набір канцелярії для творчості. Дитина, яка посяде перше місце (набере найбільшу кількість «лайків»), отримає від Благодійного фонду «Заради дітей України» особливий подарунок – здійснення мрії (у заявці на участь у конкурсі кожна дитина писала своє найзаповітніше бажання). Також переможець стане частинкою нашого фонду, адже саме його малюнок стане логотипом проекту «Тепло в кожен дитячий будинок», який з січня поточного року розпочав реалізовувати БФ «заради дітей України», допомагаючи з утепленням дитячих будинків з усієї України.

Тож, щоб проголосувати за малюнок, який сподобався найбільше, варто перейти за посиланнями:

1. Центр соціально-психологічної реабілітації “Сонячний дім” (4 малюнка)

 2.  Київський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей “Переяслав” (6 малюнків)

3. Богодухівський дитячий будинок-інтернат (13 малюнків) 

4.  Запорізький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей (20 малюнків)

Контакти

  • БФ «Заради дітей України»
  • http://zaradi-ditey.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.