bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експрес-дослідження стану розвитку соціального підприємництва
31.05.2016

Фонд Східна Європа проводить експрес-дослідження стану розвитку соціального підприємництва у Харківській, Одеській та підконтрольних Україні частинах Луганської та Донецької областей. 

Дослідження проводиться з метою збору вихідної інформації в рамках проекту «Соціальне підприємництво як інноваційний механізм вирішення питань суспільного розвитку».

Нам важливо знати, які соціальні підприємства вже існують у даних областях, та на що саме спрямована їх діяльність.

Якщо ви маєте соціальне підприємство в одній з вище перелічених областей, заповніть, будь ласка, дану анкету. Це не займе у вас багато часу. 

Анкета знаходиться за лінком.

Соціальне підприємство – це бізнес, метою якого є вирішення соціальних проблем. Прибутки соціального підприємства спрямовуються головним чином на розвиток соціального бізнесу, громадські справи чи на вирішення гострих суспільних проблем. Таке підприємство діє за всіма законами бізнесу і приносить прибуток, тому не вважається благодійною організацією. З іншого боку соціальне підприємництво сприяє розвитку суспільства через впровадження інновацій, стимулює до саморозвитку та вчить допомагати самому собі.  Воно поширюється на такі галузі, як освіта, охорона навколишнього середовища, боротьба з бідністю, захист прав людини тощо.

Детальніше про соціальне підприємництво можна дізнатися за лінком: http://www.socialbusiness.in.ua/

Обіцяємо у подальшому запрошувати вас на цікаві заходи з розвитку соціального підприємництва!

Дані дослідження будуть використовуватися лише в узагальненому вигляді.

Проект реалізується Фондом Східна Європа та є частиною програми «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу». Проект виконується за підтримки німецької Громадської організації ChildFund Deutschland e.V. та Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.