bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Зміни своє місто»: сервіс для активних мешканців Донбасу запрошує до співпраці
10.11.2015

10 листопада «Агенція демократичного розвитку Донбасу» запустила  оновлений онлайн сервіс «Зміни своє місто», який дозволить будь-якому жителю Донбасу повідомляти про місцеві проблеми (ями на дорогах, несанкціоновані будівництва, порушення прав людей з обмеженими можливостями, нелегальні сміттєві звалища, тощо) відстежувати їх стан і оцінювати роботу відповідних служб.

Сервіс «Зміни своє місто» це ефективний інструмент взаємодії мешканців міста з представниками органів влади, організаціями та службами, відповідальними за забезпечення порядку на певній території, в місті або районі. Відкритість, публічність та привернення уваги до проблеми - ось механізми, які змушують відповідальні організації діяти та вирішувати ці проблеми, зауважив керівник організації «Агенція демократичного розвитку Донбасу» Сергій Коваленко.

Алгоритм роботи сервісу «Зміни своє місто»:

Крок 1. Зареєструватись на сайті www.zminy-misto.com

Крок 2. Обирати на карті категорію проблеми, додати адресу та опис проблеми

Крок 3. Юристи організації сформують на основі поданої інформації звернення до міської ради

Крок 4. Ви отримуєте на електрону пошту відповідь від міської ради та перевірити стан виконання робіт по Вашому зверненню

Крок 5. Повідомити на сайті, що Ваша проблема вирішена або сформувати разом з юристами звернення до правоохоронних органів про бездіяльність органів місцевої влади.

Сервіс «Зміни своє місто» запрошує активних громадян та громадських активістів до співпраці.  Для цього необхідно заповнити форму за посиланням та обрати один з запропонованих варіантів співробітництва.

Сервіс «Зміни своє місто» створено за підтримки програми “Нарощування цифрового потенціалу громадянського суспільства” Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

Евгений Ильченко   3072 дні тому   #  

С каких это пор Донбасс - это 3 города?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.