bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуємо київські школи взяти участь у еко-просвітницькому проекті
01.10.2015

Екоцентр спільно з Світ освіт реалізує волонтерський еко-просвітницький проект «Секрети свідомого споживання для школярів» у Києві. Беріть участь у проекті та долучайте свою школу до екологічного просвітництва та розвитку екологічного волонтерства в Україні.

Мета проекту – поінформувати учнівську молодь про екологічні виклики людства та допомогти у формуванні в неї свідомого, відповідального та дбайливого ставлення до природних ресурсів і довкілля.

У рамках проекту було розроблено по одному інтерактивному уроку для різних вікових груп учнівської молоді – від молодшої до старшої школи. Проект заплановано як багаторічний, і в подальшому планується розробка та проведення уроків на інші теми. Перша хвиля проекту присвячена зміні клімату. Адже глобальна зміна клімату – це одна з найгостріших екологічних проблем, які стоять перед людством.

Ми залучили активних людей, які виявили бажання стати волонтерами та працювати з учнівською молоддю. Волонтери пройшли низку воркшопів, на яких поглибили свої знання не тільки з обраної тематики, а й розглянули специфіку роботи з школярами, особливості дитячої психіки та ціннісні орієнтири при викладанні.

Приєднатися до проекту просто!

Заповніть коротку форму до 11 жовтня 2015 року і ми сконтактуємо з Вами протягом 48 годин.

Онлайн-форма - тут.

Школи-учасниці проекту також зможуть долучитися до міжнародного шкільного проекту зі збереження енергії та ресурсів СПАРЕ, в рамках якого відбуваються різноманітні заходи як для школярів, так і вчителів.

Більше про організаторів проекту:

Екоцентр – програма Національного екологічного центру України, спрямована згуртувати навколо себе людей, яким цікава екотематика, яких хвилюють проблеми довкілля та які готові та беруть участь у їх вирішенні. Ми працюємо на захист природних територій, біорізноманіття, для попередження глобальної зміни клімату та негативних наслідків енергетичного сектору. Наша місія – формувати свідоме, відповідальне та дбайливе ставлення українців до природних ресурсів і довкілля.

Світ освіт – це громадська організація, діяльність якої спрямована на досягнення безпечного та чистого довкілля шляхом впровадження інноваційної, безперервної, інтегрованої та інклюзивної освіти та просвіти. 

Інформаційний партнер проекту – перша молодіжна шкільна мережа «Світ молоді» http://svitmolodi.com.ua/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.