bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір до РегіоНет - мережі фахівців і практиків з регіонального та місцевого розвитку (оновлено)
04.11.2013

Мережа Регіонет - нова для України ініціатива, що реалізовується за сприяння Проекту ЄС “Підтримка політики регіонального розвитку в Україні”.

Метою створення РегіоНет є об’єднання та професійний розвиток фахівців з регіонального та місцевого розвитку з усіх регіонів України, їх залучення до вироблення та реалізації політики, а також забезпечення для усіх суб’єктів розвитку територій можливості отримати «з перших рук» продукти та послуги, засновані на кращих практиках.

Мережа РегіоНет зорієнтована на активних та ініціативних людей, здатних самостійно досягати практичних результатів. При цьому не має значення статус кандидата – він може бути експертом, службовцем, підприємцем, громадським активістом, науковцем тощо.

Особливістю РегіоНет є двоетапний відбір кандидатів на участь у мережі на професійній основі: на першому етапі передбачено оцінювання аплікаційних форм (заявок-анкет) та персональні співбесіди із заявниками, а другим етапом стане базове навчання кандидатів.

У своїй анкеті фахівець має описати власний продукт (послугу) у сфері регіонального чи місцевого розвитку, які він (як носій знань та досвіду) успішно втілив на практиці та щодо впровадження яких він готовий консультувати інших. Наявність такого продукту/послуги – головний критерій відбору на першому етапі.

Мережа дозволить фахівцям заявити про себе та проявити себе. Кожен учасник мережі зможе отримати відчутні вигоди від своєї участі, зокрема підвищувати професійний рівень, мати доступ до передової бази знань та кращих практик, переймати досвід колег та об’єднуватися з ними для вирішення комплексних задач, впливати на політику, здійснювати ефективну промоцію власних послуг.

Мережа слугуватиме своєрідною «біржею» продуктів її учасників, підвищуватиме їхню конкурентоздатність, формуватиме стандарти якості послуг.

Основна діяльність мережі здійснюватиметься через інтернет-портал РегіоНет, на якому учасники матимуть можливість: розмістити та підтримувати свої персональні профілі (база фахівців); отримувати оперативну інформацію – новини мережі та сфери регіонального розвитку; дистанційно навчатися (база знань); обмінюватися досвідом (база практик); вести професійні дискусії (форум, обговорення проектів НПА тощо); здійснювати інші комунікації, взаємодії, спільні проекти тощо. Окрім того, відбуватимуться періодичні зібрання учасників РегіоНет: щорічні форуми, тематичні заходи.

Для участі у відборі необхідно заповнити Аплікаційну форму та надіслати її на адресу Секретаріату мережі [email protected]. Також потрібно підписати та надіслати за цією ж адресою Згоду на збір та обробку персональних даних. 

(Формуляри Аплікаційної форми та Згоди додані до цього повідомлення. Також їх можна завантажити за адресою).

Прийом заявок - до 10 листопада.

 

Довідково: Мережа РегіоНет створюється у рамках технічного завдання Проекту ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», затвердженого угодою між Урядом України та Європейською Комісією. Створення РегіоНет відбуватиметься у партнерстві з органами влади, всеукраїнськими асоціаціями органів місцевого самоврядування, провідними навчальними, науковими установами, експертними центрами, міжнародними донорськими організаціями, приватними компаніями, інститутами громадянського суспільства. Із більш детальною інформацією про мережу, Положенням про РегіоНет, Положенням про відбір та базове навчання кандидатів на участь в РегіоНет можна ознайомитися на тимчасовому сайті Проекту ЄС за адресою.

 

Контакти

  • [email protected]
  • +380503749525 - Ігор Абрам’юк координатор мережі РегіоНет

Коментарі

Ігор Абрам'юк   3840 днів тому   #  

Колеги! Маю новину. Вчора ухвалено рішення продовжити термін прийому заявок на участь у відборі до РегіоНет.

Ось інформація, опублікована на сайті Проекту ЄС (http://surdp.eu/regionet/):

До уваги усіх, кого зацікавила можливість участі у першому турі відбору до мережі РегіоНет: кінцевий термін подання аплікаційних форм продовжено до 10 листопада!

Зважаючи на те, що інформація про РегіоНет продовжує поширюватися на все ширші кола потенційних учасників мережі, ухвалено рішення продовжити до 10 листопада 2013 року терміни прийому аплікаційних форм на участь у першому турі відбору. Анонсовані раніше терміни підведення та оприлюднення підсумків першого туру відбору залишаються без змін.

Таким чином, у вас є ще десять додаткових днів, аби впоратися із заповненням аплікаційної форми.

Успіхів! До зустрічі в РегіоНет!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.