bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зайнятість людей з обмеженими фізичними можливостями
27.09.2012

ОО “ОФПИ”Перспектива” запрошує до співпрці фірми, установи та організації, які мають рабочі місця і бажають прийняти на роботу працівників з обмеженнями. Ми пропонуємо надіслати вашу інформацію на нашу електронну скриньку [email protected], після чого додамо її у нашу базу.

Проект спрямований на збільшення зайнятості людей з обмеженними фізичними можливостями міста Запоріжжя. Здiйснюватися вiн буде шляхом збору інформації щодо бажаючих працювати та пошуку вакансій для них. 

Зараз волонтери здiйснюють монiторiнг вакансій в Інтернеті для запорожцiв з фізичними обмеженнями. Крiм того, вони розпочинають новий проект, що має на меті об’єднати людей з інвалідністю, які розпочали власні справи. Головна цiль - підтримка та демонстрація прикладу: якщо довго не знаходите вакансії саме для себе, то можна організувати робоче місце собі самому.

Нині ми проводимо збір інформації про підприємців з обмеженними можливостями. Надалі види їхніх послуг, якими можна скористатись, будуть опубліковані на сайті. Якщо ви хочете долучитись до проекту - напишіть нам.

Запрошуємо читачів з обмеженими фізичними можливостями переглянути актуальні вакансії за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.