bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Німецько-український онлайн медіа воркшоп
21.10.2021

ПРО ЩО ЙДЕТЬСЯ?

Ми запрошуємо молодих українських та німецьких лідерів(-ок) взяти участь у онлайн воркшопі «Яка моя належність?», який триватиме 13-20 листопада 2021 року. Організатори: МБО “Ромський жіночий фонд “Чіріклі” та німецькі партнери - SODI e.V., FROH! e.V

Мета онлайн-воркшопу полягає в тому, щоб за 8 днів створити серію цифрових постерів з командою молодих фотографів, журналістів та дизайнерів, і подарувати вам можливість отримати практичне уявлення про креативну та незалежну візуалізацію сторітелінгу. Ми прагнемо дати вам можливість висловити свої реалії, ідеї та погляди на тему «Належність». Висвітлюючи різне бачення теми, ми хочемо кинути виклик стереотипам, сприяти кращому розумінню один одного та відстояти різноманітність суспільства. Ба більше, даний медіа-воркшоп ще надовго об’єднає молодь з України та Німеччини, і допоможе вам, молодим професіоналам, отримати значущі зв’язки. 

 ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?

Воркшоп буде проходити децентралізовано через онлайн-сесії, завдання та зворотний зв’язок протягом десяти днів.Навчання почнеться з сесії наживо, де всі учасники(-ці) познайомляться між собою, і ви почнете разом займатися на онлайн-платформі, де навчитеся привертати увагу громадськості, створювати якісний візуальний контент та ефективно його подавати. Разом ми створимо цифрові постери для розміщення у соціальних мережах та створимо нові бачення та уявлення на тему «Належність». На завершальній сесії наживо, ми відзначимо результати навчання та почнемо їх розповсюджувати. Відкриття та закриття сесії відбудуться в суботу, 13 листопада та суботу, 20 листопада 2021 р відповідно. Між сесіями запланована самоорганізована робота з циклами зворотного зв’язку.

Для учасників, які не володіють англійською мовою, буде забезпечено переклад. По завершенню воркшопу, учасники отримають сертифікат.

ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

Ми запрошуємо молодих ромських лідерів(-ок) та молодь, яка цікавиться правозахисною тематикою, з України та Німеччини. Студенти, випускники та молоді професіонали з України та Німеччини у сфері журналістики, фотозйомки, дизайну, соціальних наук, мистецтв або суміжних спеціальностей можуть подавати заявки на участь. Якщо ви маєте будь-який досвід у сфері (візуального) сторітелінгу, мистецтва та ілюстрування, фотозйомки або дизайну, просимо вас надіслати приклади ваших робіт та короткий мотиваційний лист (макс. 1500 символів).

Щоб подати заявку, натисніть тут

Дедлайн - 31 жовтня 2021 р.

У разі виникнення запитань, будь ласка, напишіть нам -  [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.