bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Локальні можливості підтримки дітей та молоді з аутизмом (Запорізький регіон)»
14.05.2021

БО «БФ «Карітас Запоріжжя» запрошує вас долучитися до консультативного вебінару для батьків чи опікунів дітей з аутизмом та фахівців з надання соціальних послуг відповідного спрямування «Локальні можливості підтримки дітей та молоді з аутизмом (Запорізький регіон)», який відбудеться он-лайн 25 травня 2021 р. о 10-30, будуть розглянуті питання: соціальні послуги, можливості для розвитку, лікування, реабілітації, відпочинку та занять спортом, освіти, дозвілля, інтеграції дітей та молоді з аутизмом (наявність відповідних програм, закладів. груп у Запорізькому регіоні, реквізити, розклади закладів-груп, успішні кейси, відповіді на питання).

Мета заходу: просвітницька,  інформаційна та консультаційна підтримка батьків дітей з аутизмом, відповіді на актуальні питання з приводу локальних можливостей виконавчих інституцій громад Запорізького регіона, щодо надання соціальних, освітніх, медичних, інших послуг та поліпшення становища конкретної вразливої групи громадян регіону, обмін інформацією, фіксація можливостей неурядового сектора,  розбудова платформи для взаємодії надавачів соціальних послуг та інших зацікавлених сторін.

Захід відбудеться 25-го травня об 10:30 на онлайн-платформі ZOOM,

Программа заходу та посилання на подію у ZOOMі буде надіслано на надану електрону адресу у відповідь на заповнення анкети - https://forms.gle/ERj6YkgQbyDe7VDBA

Контакти

  • Робочі питання - 095-1402729 Швець Володимир Станіславович

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.