bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн курс із міжнародного екологічного права
26.12.2016

МБО «Екологія-Право-Людина» оголошує конкурс для відбору слухачів онлайн курсу із міжнародного екологічного права, що розпочнеться 16 січня 2017 року. Курс триватиме із січня по червень 2017 року і буде заснований на навчальній платформі Moodle. Дедлайн - 31 грудня 2016 р.

Кураторами навчання будуть працівники ЕПЛ, які є правниками та екологами із практичним та педагогічним досвідом викладання та застосування міжнародного екологічного права, участі в міжнародних процесах та органах, що реалізують політику у сфері захисту довкілля. Відеолекції проводитимуть іноземні та національні експерти, професори із досвідом роботи у сфері охорони довкілля.

Курс включатиме вісім модулів із найбільш актуальних сфер міжнародної охорони довкілля та передбачатиме самостійне опрацювання слухачами рекомендованої літератири, он-лайн лекцію та вебінар із кожного модуля. Також протягом курсу слухачам буде запропоновано виконувати контрольні завдання, а по завершенню курсу – підготувати фінальне ессе. Потенційні слухачі повинні розраховувати присвячувати курсу від 8 до 16 годин щотижня. 

Взяти участь у навчанні можуть студенти, а також випускники юридичного, екологічного, біологічного, географічного факультетів, факультету міжнародних відносин, журналістики та інших факультетів, що цікавляться питаннями охорони довкілля, міжнародного права, які мають хороші знання англійської мови. 

Серед бажаючих пройти навчання буде організовано конкурс. Для того, аби взяти участь у конкурсі і стати слухачем курсу, Вам необхідно до 31 грудня 2016 року надіслати заявку на електронну адресу ЕПЛ ([email protected]). Кожна заявка повинна містити резюме конкурсанта та мотиваційний лист обсягом не більше шестисот слів. Результати відбору будуть оголошені конкурсантам 11 січня 2016 року і вже 16 січня розпочнеться навчання. 

Слухачі, які успішно пройдуть курс, будуть запрошені взяти участь у літній школі, яка буде завершальним етапом курсу і відбудеться у червні 2017 року у Карпатах. Витрати слухачів літньої школи на проїзд, проживання і харчування ЕПЛ візьме на себе. Викладачами у літній школі будуть визнані світові експерти у сфері міжнародного екологічного права, а також юристи та екологи ЕПЛ.

Детaльніше про курс

Цей новаторський курс спрямований на поглиблення розуміння слухачами міжнародних процесів, пов’язаних із захистом довкілля, вирішення глобальних екологічних проблем, діяльності міжнародних установ та організацій у сфері охорони довкілля. Слухачі будуть мати можливість ініціювати та взяти участь у дискусіях щодо актуальних проблем міжнародно-правового регулювання питань захисту довкілля, розвитку міжнародного права в даній сфері, обговорювати актуальні питання застосування міжнародних норм на міжнародному та національному рівнях, шукати шляхи вирішення суперечностей між нормами міжнародного та національного права, а також аналізувати положення національного законодавства, базуючись на міжнародних принципах, стандартах і практиках. 

Курс складається із восьми модулів, які охоплюють загальні основи міжнародного екологічного права та екологічних прав, а також окремі аспекти міжнародно-правового регулювання проблем забруднення повітря, озонових дірок, зміни клімату, втрати біологічного різноманіття, поводження із відходами. Окремий модуль буде присвячений огляду законодавства ЄС у сфері захисту та використання окремих елементів довкілля, а також застосування окремих інстурментів екологічного управління та міжнародно-правових стандартів екологічних прав. Окремий модуль присвячений питанням відповідальності держав за порушення своїх міжнародних зобов’язань та норм міжнародного права, в першу чергу, у випадку завдання шкоди довкіллю та природним ресурсам інших держав. 

Команда ЕПЛ

http://www.epl.org.ua/events/2862-oholoshennia-pro-nabir-slukhachiv-na-on-lain-kurs-iz-mizhnarodnoho-ekolohichnoho-prava-2

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.