bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cемінари з методики викладання англійської мови (Київ)
06.10.2016

Ресурсний центр для викладачів англійської мови запускає курс методологічних семінарів «Ефективні методи викладання англійської мови» Марини Цегельської, які будуть відбуватися раз на місяць протягом навчального року 2016-17. В кінці курсу, сертифікати будуть надаватись учасникам, які відвідають, принаймні, 4 семінари з 8-ми та поділяться своїми ідеями про методику викладання.

Курс безкоштовний.

Мова заходів - англійська.

ПРЕЗЕНТЕР: Марина Цегельська - доцент в Криворізькому педагогічному університеті та директор освітнього центру «Інтерклас», школи з вивчення мови, де англійську викладають за допомогою інфографіки та картування. Марина - випускник Програми імені Фулбрайта, віце-президент TESOL (Викладання англійської мови носіям інших мов), учасник численних науково-практичних конференцій.

МЕТА КУРСУ: «У цій серії семінарів, я хотіла би поділитися деякими методами і стратегіями викладання англійської мови, які можна було б назвати “когнітивними” або “пристосованими до мозку”, але для того, щоб уникнути дискусії навколо термінів, я назвала їх просто “ефективним “. Ці методи являють собою поєднання сучасних ідей когнітивної педагогіки і наших з колегами спостережень і роздумів щодо викладання і навчання англійської. Ми використовуємо їх, щоб викладати англійську мову в “Освітньому центрі ” Інтерклас “(Кривий Ріг), також вони використовуються нашими партнерами в Харкові, Дніпрі, Києві і Сараєво. В процесі проходження основних моментів, я сподіваюся, що учасники семінарів спробують деякі з ідей і поділяться результатами». – Марина Цегельська

Опис семінару «Концептуальні карти як опори для навчання читання», що відбудеться 24 жовтня 2016 р.: Тренінг спрямовано на розвиток умінь створювати концептуальні карти для навчання читання та використовувати їх на початкових етапах навчання.  Такі карти сприяють розумінню прочитаного та є опорою для розвитку навичок говоріння. Вони можуть стати основою на всіх етапах роботи над текстом та використовуватись для збільшення словникового запасу учнів.

План тренінгу:

1. Розуміння прочитаного.

2. Завдання до, під час і після читання.

3. Принципи побудови ефективних схем на початковому етапі.

4. Як навчити робити логічні висновки, користуючись концептуальними картами.

— Для участі у заходах зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

— Семінари та клуби відбудуться в приміщенні  Ресурсного Центру за адресою: Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121

Контакти

  • Ресурсний центр для викладачів англійської мови
  • [email protected]
  • (044) 425-77-75 / 067-2307619

Коментарі

Наталія Покладова   2779 днів тому   #  

Cемінар «Концептуальні карти як опори для навчання читання» відбудеться у понеділок, 24 жовтня, 16:00-17:30.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.