bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Архітектурний воркшоп SO EAS+Y (Нова Каховка)
28.07.2016

Українські та польські студенти запрошуються до участі у архітектурному воркшопі у Новій Каховці. SO EAS + Y  - це архітектурний воркшоп, організований Фондом розвитку політики з Варшави, 11-17 серпня в Новій Каховці, Україна. Учасниками воркшопу стануть студенти з Польщі та України, польські тренери, представники українських партнерів. Захід буде проходити в Новій Каховці, Україна. Проект фінансується Польським Міністерством закордонних справ і організаціями-партнерами.

Про воркшоп 

Мета воркшопу полягає в тому, щоб розробити художню модель втручання / знайти архітектурне рішення потреб жителів Нової Каховки. Потреби визначалися через сайт www.garnank.org, який став інструментом обговорення різних питань в громаді, а також за допомогою відкритого голосування і шаретте - відкритих консультацій в Новій Каховці. Спеціальний проект / художня інсталяція буде реалізований в публічному просторі міста. 

Дата та місце проведення: 11-17 серпня 2016 р., Нова Каховка.

Під час воркшопу ми хочемо поділитися кращим досвідом, набутим польським креативним та інноваційним бізнесом, щодо громадського простору і громадських консультацій. Ми співпрацюємо з архітектурними, ІТ і будівельними компаніями. 

Хто може подавати заявку на участь у воркшопі?

Польські та українські студенти: художніки і дизайнери, архітектори, будівельникі, а також молоді люди, зацікавлені в дизайні, архітектурі громадських просторів. Якщо ви вивчаєте соціологію, екологію, економіку або будь-які інші гуманітарні науки, ви теж можете взяти участь у воркшопі.

Як я можу подати заявку?

Ми чекаємо на Вашу заявку за адресою [email protected]

Якщо ви дизайнер / архітектор:

- надішліть нам два ваших найкращих проекти (не більше 5 МВ – або посилання у google drive, dropbox lub skydrive). Якщо ви раніше брали участь у воркшопах або маєте деякі моделі, надішліть нам фото або посилання.

Якщо ви студент зацікавлений в соціології, міському житті або публічних консультаціях:

-  надішліть нам коротку інформацію (мотиваційний лист на 1 сторінку), чому ви хочете взяти участь в проекті + деяку інформацію про ваш попередній досвід НГО / публічні акції (1/2 сторінки )

Коли закінчується термін?

Ми маємо лише кілька місць для участі у воркшопі, тому чим раніше ви подасте заявку, тим більше шансів на участь ви матимете. Ми безумовно закриваємо набір 5 серпня 2016, у 24:00 (за польським часом)

Яка вартість участі у воркшопі? 

Відмінна новина; воркшоп безкоштовний - проект фінансується спільно з Міністерством закордонних справ Польщі та ділових партнерів. Не тільки участь безкоштовна, але також розміщення і харчування в Новій Каховці. Ми готові покрити транспортні витрати, якщо ви дасте нам квиток. Якщо ви хочете використовувати будь-який інший транспорт, як автомобіль, пором або літак - зв’яжіться з нами заздалегідь, ми дамо вам знати, якщо ми зможемо відшкодувати його.

Яку мову я повинен знати?

Мова воркшопу англійська. Ми очікуємо, що ви знаєте її принаймні на рівні комунікації 

Хто робить воркшоп? 

Фонд політики Розвитку (Варшава)

Наш внесок у миробудівництво приходить за допомогою цільових проектів розвитку в постконфліктних, бідних і політично маргінальних районах (дуже часто населених меншинами), таких як: кордон Таджикистану та Афганістану, Китайський район в М’янмі, Кайруан в Тунісі, Південна Україна і Білорусія, а також країни в економічному і політичному перехідному етапі, як Україна, Грузія і Молдова. Ми працюємо для того, щоб гармонізувати громади за допомогою роботи з їх основними потребами.

Крім того, ми реалізуємо міжгалузеві місцеві партнерства, які об’єднують представників регіональних і місцевих органів влади, НГО / ОГС і місцевого бізнесу. 

 +48 Архітектура

Група працює з 2006 року і має широкий спектр проектів і після-проектних заходів. Сфера діяльності охоплює архітектуру, дизайн та, крім того, промоцію і журналістську діяльність. Крім того, група розробляє майстер-класи для дітей і прагне активно брати участь в дискусіях про стан польського громадського простору і архітектури.

Ядро групи складають молоді архітектори, випускники з Варшавського технологічного університету, факультет архітектури: (Агата Филипек, (MSc Arch 2006), Кароль Шпарковски (MSc Arch 2006), Каміль Миклашевски (MSc Arch 2004 ).

http://www.plus48.com.pl/

Venu.pl

Venu.pl це польська ІТ-компанія, яка розробляє інноваційні, застосовні онлайн інструменти публічних консультацій, які можуть легко адаптуватися. Компанія тісно співпрацює з неурядовими організаціями та публічним сектором, та реалізувала кілька громадських проектів, більшість з яких в країнах, що розвиваються або в країнах, що знаходяться в стадії економічного і політичного переходу. У портфоліо є проекти, що реалізуються в Тунісі, Таджикистані, Грузії, Білорусі, Молдові, Україні.

www.venu.pl

Puczynski.pl

Компанія “Puczyński” -  існує з 1978 року і є лідером на ринку у виробництві малої архітектури в Польщі.

Партнери в Україні – Центр регіонального розвитку «Топ-Кая»

Центр регіонального розвитку “Топ-Кая” працює для розширення можливостей спільної роботи людей, державних органів і бізнесу, приділяючи особливу увагу питанням сталого розвитку міст і сільських територій. Для цього Центр реалізує інноваційні, практично орієнтовані проекти спільно з партнерами, шукає нові рішення для розвитку територій та поширює кращі практики.

http://ua.develop.org.ua/

Де це відбувається – місто Нова Каховка

Місто обласного підпорядкування в Херсонській області, засноване 28 лютого 1952 року у зв’язку із будівництвом Каховської гідроелектростанції.

Має вигідне географічне розташування. Місто знаходиться на березі р. Дніпро та має вихід до чорного моря. Через Нову Каховку проходить європейський автошлях Е-58 Відень – Ростов-на-Дону.

Місто має чудову спортивну інфраструктуру та значний туристичний потенціал – розкішний дендропарк, містечко атракціонів та природні джерела з питною водою, які розташовані вздовж всього берега. Для обслуговування туристів створені готелі, бази відпочинку, розважальні центри, заклади відпочинку на воді.

Щорічно у місті відбувається Міжнародний інвестиційний форум «Таврійські горизонти», рейтинг популярності та якості «Дніпровська перлина», Регіональний фестиваль народної музики, Міжнародний конкурс академічного мистецтва, туристичні та економічні форуми. Взагалі протягом року відбувається близько 50 заходів регіонального, обласного, всеукраїнського та міжнародного значень.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.