bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Адвокасі. Комунікації з владою» (Суми)
31.05.2016

В рамках проекту Сумського обласного комітету молодіжних організацій (СОКМО) «Школа громадської активності», за фінансової підтримки NED, відбудеться тренінг «Адвокасі. Комунікації з владою».

Участь у тренінгу можуть взяти участь  представники ініціативних груп та громадських організацій Сумської, Харківської, Полтавської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської та Запорізької областей. Захід проводиться в рамках проекту Сумського обласного комітету молодіжних організацій (СОКМО) «Школа громадської активності», за фінансової підтримки NED.

Дата проведення: 9-10 липня 2016 р.

Учасники: активісти, студенти, представники ініціативних груп із вищезазначених областей, представники громадських організацій віком від 16 до 35 років.

Організатори забезпечують учасникам проживання, харчування, компенсують вартість проїзду при наявності оригіналів квитків в обидві сторони та за виконання умов участі в заході Учасники мають дотримуватись програми заходу та брати активну участь.

Вібір учасників відбувається на конкурсній основі. Для участі у відборі Вам необхідно заповнити АНКЕТУ  до 20.00, 15 червня 2016 року. Анкети, надіслані після вказаного часу розглядатись не будуть. Результати відбору будуть відомі до 20.00, 25 червня.

За детальною інформацією звертайтесь:  [email protected] (Дмитро Зінченко)

Контакти

Коментарі

Наталя Криворучко   2886 днів тому   #  

У який період планується проведення тренінгу?

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   2886 днів тому   #  

Доброго дня, пані Наталіє. Дата проведення тренінгу 9-10 липня 2016 р.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.