bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітня Лабораторія в Одесі
31.05.2016

12 червня в Impact Hub Odessa відбудеться освітня лабораторія, на якій учасники розроблять творчі та інноваційні освітні проекти. Запрошуємо вчителів, освітніх активістів, експертів у різних галузях долучитись до творення освітніх змін!

GoFundEd, краудфандинг для освітніх проектів, разом з Освітнім кластером Одеси та Одеської області  створюють майданчик для спільної творчості вчителів, а також освітян, студентів чи школярів, батьків, представників бізнесу, які протягом дня створять разом спільні проекти, які змінять навчальний досвід учнів у школах на краще.

EdLab – це простір для спільної взаємодії, спільного навчання, менторства, підтримки та об’єднання зусиль освітніх новаторів, громадських активістів та бізнесу.

Чому?

У суспільстві знань, драйвером якого є інновації, ми повинні забезпечити якісний навчальний досвід у школах, який є першоосновою для реалізації потенціалу кожної людини. Ми віримо, що лише спільними зусиллями та діями ми можемо запровадити у школах ті освітні практики, які розвиватимуть в учнів навички «ХХІ століття» та матимуть позитивний вплив на навчальний досвід у школах.

Як?

Учасники Освітньої Лабораторії разом з експертами та менторами працюватимуть над ідеями своїх проектів – разом навчатимуться основам проектного менеджменту, ставитимуть цілі проекту та плануватимуть шлях реалізації проекту. Разом ми зануримось у сферу сторітелінгу та подумаємо про те, як будувати проекти так, щоб вони були цікавими різним спільнотам.

Програма Лабораторії

Знімок екрана 2016-05-20 о 14.50.29

Для участі у Освітній Лабораторії необхідно:

  • Сформувати команду (в команду повинні входити як мінімум 2 вчителі з однієї школи, додатково можна залучити батьків, учнів старших класів чи громадських активістів, представників місцевого бізнесу тощо).
  • Продумати ідею, з якою Ви б хотіли прийти на Освітню Лабораторію;
  • Заповнити аплікаційну форму до 9 червня 2016 р.

Якщо ви є представником громадського сектору чи бізнесу і Вам було б цікаво долучитись до однієї з команд, просимо також заповнити реєстраційну форму, вказавши свої прагнення та компетенції, які могли б бути корисними учасникам Освітньої лабораторії.

По завершенні Освітньої Лабораторії, учасники протягом двох тижнів будуть мати можливість спілкуватись із менторами, ділитись зворотнім зв’язком, а також – поширювати свій досвід. Свої напрацювання учасники зможуть представити у березні на Освітньому Форумі, куди запрошуються позачергово.

Місце проведення: Impact Hub Odessa (2-ий поверх), вул. Грецька 1а, м. Одеса.

Організатори:

GoFundEd (http://gofunded.org/) – краудфандингова платформа для освітніх проектів, що прагне підсилити потенціал кожного вчителя та надати йому необхідні ресурси для творчості. Проект Центру інноваційної освіти «Про.Світ» (http://www.prosvitcenter.org/uk/.)

Освітній кластер Одеси та Одеської області (https://www.facebook.com/EdCluster/?fref=ts) – об’єднання громадських організацій, фондів, департаментів та ініціативних груп в сфері освіти з метою модернізації системи освіти.

Impact Hub Odessa (http://impacthub.odessa.ua/)– коворкінг та центр соціальних ініціатив.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.