bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги «Ефективні форми і методи залучення дітей і молоді»
26.04.2016

У травні-червні 2016 р. в рамках міжнародного проекту «Ми можемо більше! Сприяння громадянській партиципації молоді в Україні, Росії і Грузії» відбудуться дводенні українсько-німецькі тренінги «Ефективні форми і методи залучення дітей і молоді» для освітян і громадських активістів.

 

Запрошуємо до участі громадських активістів, представників НДО, освітян, усіх, хто працює з дітьми та молоддю, прагне започатковувати чи поширювати дитячі й молодіжні ініціативи для зміцнення громадянського суспільства.

 

Під час семінару німецькі й українські тренери ознайомлять учасників з досвідом впровадження проекту М18, прогресивними інструментами залучення молоді, активними методиками створення проекту та його реалізації у співпраці з місцевими стейкхолдерами.

 

Також німецький експерт поділиться досвідом партиципації дітей та молоді у Німеччині.

 

Умови участі:

  • заповнена заявка та підтверджена реєстрація за посиланням https://www.m18.org.ua/registration;
  • готовність навчатися упродовж 2-х днів семінару;
  • після семінару ініціювати, керувати чи консультувати дитячі й молодіжні  проекти;
  •  організатори всі фінансові витрати беруть на себе;
  •  для участі в тренінгу буде відібрано 20 учасників.

У кiнцi вересня розпочнеться онлайн-голосування за кращу ініціативу, і команди, якi підготують та реалізують найкращi соціальнi проекти, матимуть змогу побачити принципи партиципації у дії у Німеччині. Проектом передбачено повне фінансування подорожі до Берліну представникiв команд трьох кращих проектiв у грудні 2016 року (загалом 10 чоловiк).

Також 29 жовтня 2016 року команди учасників отримають можливiсть презентувати свої проекти у Києві на молодiжному форумi, який буде проходити в Київській Державній Адміністрації.

Якщо ви бажаєте взяти участь у семінарах-тренінгах та долучитися до проекту М18, заповніть анкету, вказавши мету вашої участі. Оберіть час і регіон. Для участі в тренінгах буде відібрано по 20 учасників з кожного регіону.

11-12 травня - Київ (регіон Київщини, Черкащина),

14-15 червня - Одеса (регіон Одещини, Запоріжжя, Львівщина),

17-18 червня - Харків (регіон Харківщини, Донецьк, Краматорськ).

 

Реєстрація на семінар закінчується за 7 днів до початку заходу.

Детальніше про проект https://www.m18.org.ua/  або http://edudevelop.org.ua/

Проект «Ми можемо більше! Сприяння громадянській партиципації молоді в Україні, Росії і Грузії» реалізується в Україні у партнерстві громадських організацій «Агенція розвитку освітньої політики», Україна та DRA «Deutsch-RussischerAustausch», Німеччина за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.