bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа з проектного менеджменту (Полтава)
07.03.2016

Увага студентам 1-6 курсів міста Полтави!

ВГО «Молодіжна ініціатива міст» в партнерстві з Комунальною установою «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради та за підтримки мережі сімейних магазинів «Аврора» та «Львівської кав’ярні» оголошують конкурсний добір на участь у школі проектного менеджменту PoltavaProjectLab, заняття якої відбуватимуться протягом п’яти вікендів з 26 березня по 23 квітня.

Маєш хорошу ідею проекту, але не знаєш, із чого почати її втілення? Не маєш ідеї, але маєш бажання та енергію робити щось круте в цьому житті? Саме таких, як ти, чекають на першій у нашому місті школі проектного менеджменту PoltavaProject.Lab.

Ти поринеш на місяць у вир інтенсивних занять, зустрічей, тренінгів, плідної роботи і приємного спілкування разом із командою однодумців, отримаєш змогу втілити власну ініціативу в життя, знайдеш нових друзів та збагатишся корисними знаннями в сфері проектного менеджменту.

Під час занять учасники дізнаються, що таке проект і з чого починається втілення ідеї, як налагодити комунікацію в команді та із партнерами, як порахувати бюджет проекту, де знайти гроші для його реалізації та багато-багато іншого.

Стати частиною позитивних змін дуже просто: заповнюй електронну форму за посиланням до 17 березня 2016 року.

За результатами конкурсного відбору буде визначено 25 учасників, які в рамках школи PoltavaProject.Lab працюватимуть над власними ініціативами та спробують втілити їх у життя.

Результати відбору будуть повідомлені 20 березня 2016 року кожному із аплікантів на електронну пошту.

Участь у Школі безкоштовна, учасників відбиратимуть на конкурсній основі, кількість місць обмежена.

Контакти

Коментарі

Вікторія Вольська   2963 дні тому   #  

доброго дня а проживання та харчування людей з інших міст забеспечують

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.