bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «NGO Camp» для громадських організацій
25.02.2016

30 березня 2016 р. стартує 3-денний тренінг «NGO Camp» для громадських організацій. Цей захід є першим етапом Програми розвитку громади (СPD), яку розпочинає  ГО «КримSOS» в рамках Української Ініціативи з підвищення впевненості (UCBI), яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Програма розвитку громади -  інноваційний підхід до розвитку місцевих ініціатив в Україні.  Він передбачає системну діяльність у вирішенні проблем ВПО, колективну соціальну роботу через об'єднання постраждалих людей за певними категоріями для вирішення їх спільних проблем, участь постраждалих верств населення через самомотивацію та допомогу у самостійному вирішення власних проблем.

Головним тренером даної програми виступить міжнародний експерт з розвитку місцевих ініціатив Ян Цихлінський - професор Бернського університету прикладних наук за напрямками соціального розвитку місцевих громад та співробітництва між місцевими громадами в галузі розвитку. Пан Цихлінський має 20-річний практичний досвід роботи в Швейцарії та за кордом, зокрема, в Арменії, Айзербайджані, Грузії, Україні та Шрі-Ланці. В 2014-2015 роках експерт проводив тренінги з розвитку волонтерських організацій України. Ян Цихлінський є фахівцем з питань внутрішнього переміщення та специфіки роботи громадських ініціатив у сфері допомоги ВПО. 

Взяти участь в програмі можуть громадські організації, які працюють з ВПО. Кількість учасників обмежена: для участі в першому етапі буде відібрано 10 громадських організацій. 

Критерії відбору учасників в NGO Camp:  

  • зареєстровані ГО та місцеві ініціативи з усіх регіонів України;
  • систематична робота з ВПО (надання різного виду допомоги на постійній основі);
  • досвід роботи з ВПО не менше 1 року;
  • дозволяється максимум 2 людини від організації.

Програма розвитку громади передбачає декілька етапів. Увага! Не можна реєструватися лише наодин з етапів. Ваша реєстрація означає готовність і бажання взяти участь в усіх чотирьох етапах програми:

  • NGO Camp (30 березня – 1 квітня 2016 року): 3 –денний тренінг з міжнародним експертом Яном Цихлінським – базові основи підходу CDP, практичні завдання та поради від тренера щодо започаткування нового підходу на місцях. Учасники – 10 ГО та ініціатив, які пройшли попередній відбір;
  • Менторська програма для учасників NGO Camp (квітень 2016 р.): он-лайн консультації від експерта;
  • Грантовий конкурс на програму допомоги ВПО (з використанням підходу CDP) для учасників NGO Camp (квітень – травень 2016 р.): Грантів по 50 000 грн. кожен;
  • Менторська програма для переможців грантового конкурсу (червень- – липень 2016 р.): візити міжнародного експерта до переможців грантового конкурсу. 

Посилання на реєстраційну формуТУТ

Заявки приймаються до 14.03.16 включно.

Локація уточнюється. Детальна інформація буде надана згодом. Організатори відшкодовують вартість проїзду (за умови надання проїзних документів).

Захід «NGO Camp» та Програма Розвитку Громади виконується ГО «КримSOS» в рамках Української Ініціативи з підвищення впевненості (UCBI), яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

Центр волонтерів Миколаєва   2968 днів тому   #  

Регистрация на тренинг "NGO Camp" закрыта раньше указанного срока. Можно ли подать заявку?

  •   Пiдписатися на новi
Марія Лебедєва   2965 днів тому   #  

доброго дня. напишіть будьласка на [email protected]

  •   Пiдписатися на новi
Ирина Фоменко   2968 днів тому   #  

Добрый день! ГО "Фонд "Профессиональное развитие Харькова подал заявку от одного сотрудника и не смогли зарегистрировать руководителя из-за досрочного закрытия регистрации. Скажите, пожалуйста, как можно добавить в заявку еще одного человека или с кем связаться по этому вопросу?

  •   Пiдписатися на новi
Марія Лебедєва   2965 днів тому   #  

доброго дня. напишіть будьласка на [email protected]

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Гончарова   2966 днів тому   #  

Добрый день. К сожалению не успели зарегистрироваться. Будут ли еще проводиться тренинги по развитию в ближайшее время? С уважением,
ГО "Центр занятости свободных людей" Донецкая обл.

  •   Пiдписатися на новi
Марія Лебедєва   2965 днів тому   #  

так, буде проводитись бізнес-кемп для переселенців. анонс скоро на сторінці хабу

  •   Пiдписатися на новi
Марія Лебедєва   2965 днів тому   #  

https://www.facebook.com/IDPHouse/?fref=ts

  •   Пiдписатися на новi
Марія Лебедєва   2965 днів тому   #  

Звертаємо Вашу увагу, що реєстрація на даний захід закінчена, багаточисельні заявки знаходяться в стані обробки, учасники будуть інформовані про підтвердження своєї участі. Як і було анонсовано, участь у заході зможуть взяти 10 учасників. Від однієї організації може бути не більше 2-х учасників.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.