bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжна програма неформальної освіти для школярів із сільської місцевості у Донецькій області
25.09.2015

Молодіжна програма неформальної громадянської освіти «Майстерня сільських ініціатив» в Донецькому регіоні відкрила двері для нового набору учасників і чекає на твою заявку.

Майстерня Сільських Ініціатив:

  • діє на території Донецької області (Олександрівський та Добропільський район)
  • для учнів 8-11 класів сільських шкіл вказаних регіонів
  • складається з двох етапів-семінарів - Майстерня Ідей, Майстерня Дій та етапу реалізації міні-акцій
  • триває з жовтня 2015 р. по грудень 2016 р.
  • допомагає визначити цілі (у навчанні, у сім’ї тощо),  досягти конкретних результатів у вигляді корисної справи для свого села або містечка, спілкуватися правильно з різними людьми, виступати перед публікою,  планувати свій час, створювати команду для своїх ініціатив і багато іншого й не менш цікавого…
  • участь у програмі безкоштовна, усі витрати, пов’язані з проїздом, проживанням та харчуванням, покриваються організаторами.

Заплановані семінари:

Майстерня Ідей

Розвиток сільського простору та роль молоді в ньому – 13-18.10.2015

Майстерня Дій 

Основи розробки громадських ініціатив – 12-16.12.2015

Як ми працюємо?

Навчання у програмі “Майстерня сільських ініціатив” виглядає дещо по-іншому, ніж твоє навчання у школі. У нас немає оцінок та іспитів, на семінарах панує невимушена атмосфера, ми використовуємо різноманітні методи роботи над темами, використовуємо часто такі шкільні приладдя, яких у школі не знайдеш. Тренери Майстерні не навчають, а вчаться разом зі своїми учасниками, вони не кажуть, що правильно, а що не правильно. Адже найважливішими принципами роботи в Майстерні сільських ініціатив є рівність, толерантність, відкритість думок, вміння слухати і чути інших та дія. Ми не вивчаємо теорію, ми вчимось на практиці, втілюючи різні корисні справи у своєму оточенні. Такий формат роботи називається неформальною освітою.

Щоб стати учасником Майстерні сільських ініціатив, необхідно:

Крок 1. Повідомити батьків про рішення взяти участь в конкурсі та отримати їх згоду на це

Крок 2. Заповнити анкету за посиланням.

АБО скачати і роздрукувати анкету з додатку і надіслати скан/фото на адресу координатора, вказану нижче

Крок 3. Дочекатися відповіді, яка надійде не пізніше, ніж 5 жовтня

Програма реалізується організаціями “Інша Освіта” (Україна) та MitOst e.V. (Німеччина) в межах проекту “Українська регіональна платформа громадських ініціатив”, що  адмініструється у регіоні Донецькою обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» (Загальноукраїнське адміністрування проекту здійснює ГО Центр «Жіночі перспективи»). Цей проект здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст проекту є одноособовою відповідальністю «Іншої Освіти» і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.