bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прийом заявок на участь у програмі «Ukraine Strategic Communications Workshop»
03.09.2015

Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) у співпраці з Cultural Vistas (Німеч.) і за підтримки Держдепартаменту США оголошує прийом заявок на участь у програмі «Ukraine Strategic Communications Workshop», що проходитиме 22.11-28.11 у Берліні.

Програма передбачає проведення тренінгів для 20  українських державних службовців загальнодержавного та регіонального рівнів, в компетенції яких перебуває реалізація динамічних інформаційних кампаній. Програма буде спрямована на розвиток стратегічних комунікаційних навичок державних службовців із засобами масової інформації та широкою громадськістю, а також навичок боротьби з негативними інформаційними кампаніями.

Мова тренінгів: англійська, німецька.

Синхронний переклад на українську забезпечується.

Кожен кандидат має надіслати резюме, мотиваційний лист (обсягом мінімум 450 cлів, українською або англійською, або німецькою мовою) про свою зацікавленість взяти участь у програмі, а також принаймні один професійний рекомендаційний лист. Мотиваційний лист кандидата має містити опис професійних навичок та інформацію про те, як навички, отримані під час тренінгів “Ukraine Strategic Communications Workshop”, можуть бути використані у Вашій подальшій роботі.

Повний пакет документів просимо надсилати на електронну адресу: [email protected] (з позначкою в темі листа «Ukraine Strategic Communications Workshop»).

У разі виникнення додаткових питань, просимо звертатись за тел. +38 068 194 94 04

Кандидати повинні мати діючий закордонний паспорт і право на отримання шенгенської візу для в’їзду до Німеччини.

Кінцевий термін подачі заявок – 18 вересня 2015 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.