bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Дизайн проектів» в межах проекту «Локальні НДО для розвитку громад»
28.08.2015

Цикл, який складається з 3 тренінгів, є завершальним у  навчальній програмі для громадських організацій Херсонської та Миколаївської областей. 

Навчання передбачено для активістів місцевих громадських організацій та ініціативних груп, які працюють на користь своєї громади та хочуть поглибити свої знання з питань оформлення своїх проектів, фінансового менеджменту, фандрейзингу організації та ролі PR в її діяльності.

Під час тренінгів ви дізнаєтесь про основні аспекти підготовки та впровадження проектів, нюанси стратегічного планування, будете мати можливість ознайомитися з основами фандрейзингу та фінансового менеджменту НДО, а також оцінити роль різноманітних медіа в просуванні ідей та успішності громадських об’єднань.

Перший тренінг “Дизайн проектів” вищезазначеного циклу відбудеться 8 - 9 вересня 2015 року у конференц-залі готелю “Оптима” (м. Херсон, пр. Ушакова, 43, 5 поверх).

Початок реєстрації о 9.30.

Організатори забезпечують учасникам та учасницям відшкодування коштів за проїзд, проживання та харчування, забезпечують навчальними матеріалами.

Бажаючих взяти участь у тренінговій програмі просимо заповнити онлайн анкету до 5 вересня 2015 року включно.

Посилання на анкету - тут.

Пріоритет надаватиметься учасникам з сільських населених пунктів і районних центрів.

Молодіжна організація «Нова генерація» (м. Херсон).

Навчання проводиться в рамках проекту «Локальні НГО для розвитку громади». Проект фінансується з коштів Національного Фонду в підтримку демократії (США).

Контакти

  • Сілюкова Оксана
  • координаторка проекту “Локальні НДО для розвитку громад”
  • [email protected]
  • +38(066)3339482
  • (0552) 42 03 22

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.