bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цикл тренінгів «Аналіз бюджету ВНЗ та бюджету міста» для студентів Сумської та Харківської областей
06.08.2015

Сумський обласний комітет молодіжних організацій проводить цикл тренінгів на тему «Аналіз бюджету ВНЗ та бюджету міста» для студентів Сумської та Харківської областей. Заходи проходитимуть 25-26, 27-28, 29-30 серпня та 5-6 вересня 2015 року у м. Суми.

Тренінги покликані розширити кругозір представників самоврядування ВНЗ і звичайних студентів, щоб збільшити їх вплив на формування видаткової частини бюджетів навчальних закладів та міст. Також у програму включено консультації слухачів щодо їх прав а також акцій, спрямованих на збільшення впливу студентських лідерів на адміністрації ВНЗ.

Витрати на дорогу, проживання та харчування покриваються організаторами. Зголоситися можна на будь-який із заявлених тренінгів.

Для участі необхідно заповнити анкету

За детальною інформацією звертайтесь: +380500210784, [email protected] (Олеся Горяйнова), +380669901393, [email protected] (Андрій Рибалко).

Проект реалізується завдяки фінансовій допомозі Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Думки учасників та організаторів циклу навчальних тренінгів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.