bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Школа мерів» оголошує відбір учасників навчальної програми для кандидатів у мери міст
14.05.2015

Школа мерів» запрошує учасників навчальної програми для кандидатів у мери міст із населенням понад 100 тисяч та міст обласного значенням з меншим населенням,  а також їх команди, які вже в жовтні претендуватимуть на перемогу у місцевих виборах.

Школа покликана підготувати кандидатів та їх команди до управління містами, в умовах децентралізації. Учасники Школи підсилюватимуть свої знання та досвід в сфері стратегічного менеджменту, публічного адміністрування та оpen government (відкритий уряд), що допоможе їм розробити Стратегії розвитку своїх міст. В основу програми закладена логіка стратегічного та гуманітарного блоків МВА-програм Києво-Могилянської бізнес-школи, що відповідає сучасним світовим трендам в сфері управління, західним стандартам бізнес-освіти.

Старт навчання відбудеться 12 червня у Києві в Києво-Могилянській бізнес-школі, і триватиме до 23.08.2015 року, після чого кращі студенти з різних міст, які найкраще складуть тести, пройдуть 10-денне стажування в муніципалітетах країн Вишеградської четвірки. За результатами вивчення теоретичного матеріалу та проходження практики командами буде складено стратегічні плани розвитку міст та презентовано у своїх громадах.

Навчальний план складається з 8 різних тем, освоєння яких покликане сформувати у майбутніх керманичів міст комплексне бачення потреб міста та можливостей їх задоволення, та допоможе розробити стратегію розвитку міста. Викладання здійснюватиметься щоп’ятниці, суботи та неділі.

Цільова аудиторія: місцеві політичні та громадські лідери старше 21-го року з вищою освітою, які проживають у містах з населенням понад 100 000 осіб та у містах обласного значення з меншим населенням, та готові поборотися командою за посаду міського голови.

На конкурсній основі до школи відбиратимуть 52 особи. Це –13 команд з різних міст,по 4 учасники в кожній.

Перевага у відборі надаватиметься сформованим командам.

Для участі у програмі необхідно пройти 2 етапи відбору*. 1 етап складає заповнення реєстраційної форми та надсилання наступних документів за адресою [email protected]:

  • резюме учасника проекту;
  • есе-твір на тему ««Яким я бачу своє місто через 10 років»» (близько 600 слів);
  • рекомендаційний лист (рекомендація може бути: від керівника місцевої партійної організації, громадської організації або органу місцевого самоврядування).

Відібраних кандидатів буде запрошено на співбесіду після закриття набору на програму.

Остання дата надсилання документів: 31 травня 2015 року.

*Увага! До участі в програмі буде допущено лише тих кандидатів, які нададуть до вказаного терміну повний пакет документів з правдивою інформацією.

Інформаційний буклет з повною інформацією про набір знайдіть за цим посиланням - http://link.ac/4RtQ6

Для отримання більш детальної інформації, звертайтеся за адресою [email protected] а також слідкуйте за оновленням сторінки у FaceBook - www.facebook.com/shkola.meriv

Проект «Школа мерів» реалізується у партнерстві з:

Києво-Могилянською бізнес-школою, Громадянською платформою «Нова Країна», Агентством з питань стратегічних комунікацій та розвитку «Спільні зусилля», Інститутом Політичної Освіти, ГО «Громадська рада Смарт-сіті», польськими партнерами.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.