bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Ярмарок енергоефективних рішень»
20.04.2015

«Прості правила енергоефективності та збереження природних ресурсів доступні кожному пересічному громадянину» – саме під таким гаслом триває проект «Природний газ – шлях до сталого енергетичного розвитку». Наступні заходи в рамках проекту відбудуться одразу у двох районах Харківщини – Балаклійському та Ізюмському.

21 квітня 2015 року о 10:30 у с. Липчанівка Ізюмського району та о 14:00 у с. Веселе Балаклійського району Харківської області пройдуть тренінги «Ярмарок енергоефективних рішень». Під час тренінгу експерти та організатори заходу ознайомлять мешканців територіальних громад з головними методами раціонального використання природного газу та сучасними підходами щодо застосування нетрадиційних джерел енергії у побуті власних домогосподарств.

Проект «Природний газ – шлях до сталого енергетичного розвитку» реалізує громадська організація «НОВА Енергія» у партнерстві з фізико-енергетичним факультетом Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та має на меті поширення обізнаності серед громадськості про кращі практики й економічну доцільність енергозбереження та раціонального використання природних енергетичних ресурсів.

Модератор: Филенко Віталій, голова ГО «НОВА Енергія»

РОЗКЛАД ЗАХОДІВ: с. Липчанівка с. Веселе

Реєстрація учасників 10:15-10:30 13.45-14.00

Проведення семінару 10:30-12:10 14:00-15:45

Неформальне обговорення,

кава-брейк

12:10-12:40 15:45-16:15

Проект реалізується у рамках програми «Український інститут газу нетрадиційних джерел».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.