bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вишеградська академія політичного лідерства
12.03.2015

Академія політичного лідерства Міжнародного центру демократичних змін (ICDT) у співпраці з Партнерами щодо демократичних перетворень Словаччини (Братислава), Празької дипломатичної академії, Європейської академії дипломатії (Варшава) та Міжнародного центру перспективних досліджень (Київ).

Мета Академії - надати унікальну можливість молодим українським політичним діячам вдосконалити навички, необхідні для успішного демократичного політичного лідера. Програма курсу розроблена «на замовлення», тобто зорієнтована на потреби учасників, забезпечуючи повний професійний набір інструментів розвитку. Основна мета курсу - підтримати демократичні зміни в Україні шляхом обміну досвідом країн Вишеградської групи. Академія політичного лідерства прагне навчити, об’єднати і надихнути майбутніх лідерів України на виконання громадянського обов’язку, і використовувати таким чином набуті навички, щоб забезпечити позитивні зміни в Україні. 

Міжнародний центр демократичних змін запрошує взяти участь у міжкультурній програмі всіх бажаючих, що дотримуються демократичних принципів. Учасниками можуть стати активні члени громадянського суспільства, журналісти, незалежні активісти або аспіранти з відповідних академічних дисциплін. 

Академія складатиметься з трьох модулів: професійне навчання розвитку політичного лідерства в Києві, дві поїздки для проведення дослідження відповідно в Будапешт та Варшаву. 

Робочою мовою Академії є англійська. 

Кожен із модулів передбачає вивчення чітких ключових моментів, доповнюючи один одного для опанування повної професійної програми розвитку. Очікується, що учасники відвідають всі три модулі. Після завершення навчання кожен з учасників отримає свідоцтво про присутність і виконання всіх необхідних завдань. 

Дати програми: у Києві з 12 до 15-го травня, в Будапешті з 14 до 16-го вересня і у Варшаві з 12 до 14-го жовтня

Всі витрати (подорож, харчування, житло) під час програми покриватимуться Міжнародним Вишеградським фондом. За участь в Академії політичного лідерства не справляється жодного внеску. 

Хто може взяти участь? 

В програмі можуть взяти участь майбутні політичні лідери віком від 22 до 35 років, що мають, щонайменше, ступінь бакалавра. В першу чергу програма розрахована для представників НУО, активістів, представників медіа, студентів старших курсів. 

Як подати заявку? 

Для участі в конкурсі необхідно надати: 

- CV
- рекомендаційний лист від НУО чи іншої установи із зазначенням досвіду громадської діяльності; 
- есе. 

Повний пакет документів повинен бути надісланий не пізніше 1 квітня 2015 року на адресу [email protected]

З будь-яких запитань звертайтеся за вказаною адресою на ім’я Mr. Bence Kapcsos. 

Детальніше про умови конкурсу та вимоги до есе за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.