bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Я обираю відповідальність!»
19.02.2015

Тренінг організовується ініціативною групою «Центр Демократичного Розвитку Молоді» в рамках Інформаційно-просвітницького проекту по попередженню насильства «Я обираю відповідальність!» та проводиться за участі експертів з Громадської організації медико-психолого-педагогічної допомоги «Здорове суспільство».

Даний Інформаційно-просвітницький проект по попередженню насильства «Я обираю відповідальність!» реалізується в рамках програми Українського жіночого фонду з попередження насильства серед молоді за фінансової підтримки «Трастовим фондом ООН з викорінення насильства щодо жінок».

Тренінг буде направлений на розвиток ефективних комунікацій, набуття навичок управління конфліктами, знайомство з поняттям гендерної рівності, отримання базових знань щодо форм та видів насильства та формування інструментарію по протидії та захисту від насильства.

Відбір учасників проводиться на конкурсній основі.

Кількість місць обмежена.

Усі учасники тренінгу отримають сертифікати, роздаткові матеріали, а також заохочувальні подарунки в рамках Інформаційно-просвітницької кампанії  по  попередженню насильства «Я обираю відповідальність!».

Участь у тренінгу безкоштовна.

Організатори забезпечують кава-брейк на час проведення тренінгу.

Процедура подачі заявки: форму заявки за цим посиланням потрібно заповнити до 24 березня 2015 р.

Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені відібраним учасникам по закінченню терміну подачі анкет 25 березня 2015 р.

Контактна особа: Юлія Котельнікова, [email protected]

Контакти

  • Юлія Котельнікова
  • тел. (096) 084 3640

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.