bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар: Як організувати громадський антикорупційний моніторинг державних закупівель
22.01.2015

Як організувати громадський антикорупційний моніторинг державних закупівель на місцевому рівні: семінар

6-7 лютого 2015 р. у місті Львові (пр. В. Чорновола, 7) відбуватиметься дводенний семінар на тему громадського антикорупційного моніторингу державних закупівель на місцевому рівні.

Запрошуються до участі представники громадських та інших неурядових організацій, члени громадських рад, інші громадські активісти, представники засобів масової інформації.

У рамках семінару розглядатимуться  такі питання як види корупції та корупційні ризики, відкритість та прозорість органів влади як запорука боротьби з корупцією, джерела та способи отримання інформації, участь громадськості у бюджетному процесі, державні закупівлі, антикорупційні громадські та журналістські розслідування та інші. Тренери семінару будуть експерти та фахівці Центру політичних студій та аналітики (м.Київ) та Центру громадської адвокатури (м.Львів).

До участі запрошуються представники із Львівської області. Учасникам із інших міст Львівської області покриваються витрати на квитки, наявність зворотнього квитка є обов’язковою. Організатори покривають перебування у місці проведення семінару.

Для участі у заході просимо надіслати лист-зголошення до 1 лютого 2015 р. на скриньку [email protected] або за контактним телефоном 0969572585, 0992750240, контактна особа: Мар’яна Багній.

Додаткова інформація

З січня 2014 року стартував проект «Створення і впровадження державної системи контролю за коштами «Відкритий бюджет». Виконавцем проекту є ГО «Центр політичних студій та аналітики». Проект фінансується Європейським Союзом.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.