bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Громадська антикорупційна експертиза»
20.01.2015

ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» спільно із Transparency International Україна,  запрошують Вас взяти участь у тренінгу «Громадська антикорупційна експертиза» 26–27 січня 2015 р., м. Дніпропетровськ

Мета тренінгу:

Підвищити спроможність учасників тренінгу з організації та проведення громадської антикорупційної експертизи з урахуванням Національної антикорупційної стратегії на 2014 – 2017 роки та новел антикорупційного законодавства. Підготовити та сформувати групу громадських експертів для аналізу та удосконалення Програми запобігання та протидії корупції у Дніпропетровській області на 2013 – 2015 роки.

Тренер:

Олексій Хмара, виконавчий директор Transparency International Україна.

Під час тренінгу буде представлена авторська методика громадської антикорупційної експертизи, яка використовується провідними аналітичними центрами.

До участі у тренінгу запрошуються:представники аналітичних центрів, інститутів громадянського суспільства, бізнес-асоціацій, члени консультативно-дорадчих органів, утворених при органах влади (громадські ради, громадські експертні ради), депутати місцевих рад (обласної, районних, міських та районних у містах рад), журналісти, студенти ВНЗ з м. Дніпропетровська, які хочуть отримати знання та практичні навички проведення громадської антикорупційної експертизи нормативно-правових актів, а також долучитися до процесу оцінки та удосконалення місцевих програм запобігання та протидії корупції.

Умови участі у тренінгу: якщо Ви зацікавилися пропозицією та бажаєте взяти участь у тренінгу, то для цього необхідно до 17:00 24 січня 2015р. надіслати в електронному виглядізаявку (форма заявки наведена у додатку до цього листа) на адресу: [email protected], або заповнити за посиланням.

До участі у тренінгу допускаються лише особи, які отримали від організаторів офіційне підтвердження своєї участі у тренінгу.

Організатори забезпечують усіх учасників тренінгу роздатковими матеріалами та харчуванням (обід та кава-брейк). Організатори тренінгу не відшкодовують учасниками витрати на проїзд та проживання.

Місце проведення тренінгу: м. Дніпропетровськ, вул. Гоголя, 29, ауд. № 104 (у приміщенні Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України).

Контактна особа: Андреєв Олексій, (066) 77-66-456, [email protected], www.dcecrp.ho.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.