bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальна програма в США з питань виховання громадянської свідомості молоді
10.10.2014

Проект «Навчальні програми професійного зростання» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір кандидатів з Київської області та м. Києва для участі у тритижневій програмі стажування у США «Виховання громадянської свідомості молоді в контексті освітньої реформи» за проектом «Навчальні програми професійного зростання».

Орієнтовна дата поїздки – 25 лютого-18 березня 2015 р.

Останній термін подання документів на програму 28 жовтня 2014 р.

Мета програми полягає у вивченні досвіду з формування громадянської свідомості та суспільно-державних цінностей на прикладі США задля посилення освітньої реформи у сфері патріотичного виховання української молоді.

Учасники відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу. Група складатиметься з 10 осіб. Під час перебування у США учасники проживатимуть у приймаючих сім’ях. Знання англійської мови не вимагається, під час програми з групою працюють перекладачі.

Усі витрати учасників програми покриваються проектом, окрім вартості виготовлення закордонного паспорта та витрат на території України (транспортних, проживання в готелі у разі потреби, поштових тощо).

Учасниками цієї програми можуть бути:

  • державні службовці, залучені до розробки освітньої політики, пов’язаної з громадянською відповідальністю молоді, інноваціями в освіті (фахівці Міністерства освіти і науки України; Міністерства молоді та спорту України; Міністерства культури України; Міністерства соціальної політики України);
  • активісти громадського сектору,
  • досвідчені шкільні педагоги, залучені до удосконалення навчальних предметів з громадянської освіти;
  • фахівці, які здійснюють підготовку/перепідготовку вчителів та викладають відповідні навчальні предмети;
  • представники бізнес-компаній, що впроваджують соціальні проекти, спрямовані на патріотичне виховання молоді.

Дізнатись більше про програму та заповнити он-лайн Анкету кандидата можна на сайті виконавця проекту в Україні - Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) www.ptp.ceume.org.ua.

Контакти

  • www.ptp.ceume.org.ua

Коментарі

Наталя Богомолова   3477 днів тому   #  

Якщо я відношуся до категорії потенційних учасників програми з питань виховання громадянської свідомості молоді (здійснюю перепідготовку вчителів за відповідним напрямком громадянського та патріотичного виховання, займаю науковими дослідженнями за відповідним напрямом), маю велике бажання та можливість прийняти участь у програмі, але мешкаю у м Запоріжжі чи можу я прийняти участь?
Богомолова Наталя

  •   Пiдписатися на новi
Оксана Сидоренко   3477 днів тому   #  

Добрий день!
Ця програма для учасників з Київської області та м. Києва.

З повагою, Оксана Дубецька, менеджер з логістики, Проект "Навчальні програми професійного зростання"

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.