bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний обмін «HANDS ONENVIRONMENTAL PROTECTION IN BATUMI»
12.04.2014

Розшукуємо 5-тьох учасників для участі в міжнародному молодіжному обміні «HANDS ON –  ENVIRONMENTAL PROTECTION IN BATUMI», який відбудеться з 3 по 13 липня 2014 року в місті Кобулеті, Грузія

Молодіжний обмін є практичним проектом для активних людей, які хотіли б проявити свою прихильність захисту навколишнього середовища, за допомогою публічних заходів в туристичному місті Батумі, Грузія .

Розташований в захоплюючому дух пейзажі, на березі Чорного моря, Батумі росте рік від року як туристичне місце для літнього відпочинку. Як і інших туристичні міста світу, місто стикається рядом з екологічних і природоохоронних питань, у зв’язку з різким збільшенням відвідувачів. Й економічне зростання залишається пріорітетнішим за витрати на охорону навколишнього середовища.

Саме тому, організатори сподіваються, що учасники проаналізують екологічні проблеми в Батумі, оцінять потенціал міста для екологічного та сталого туризму і розроблять невелику екологічну кампанію. Тим самим поділяться результатами діяльності з місцевим населенням і туристами з метою підвищення їхньої обізнаності про екологічну сторону туристського буму.

Вимоги для кандидатів:

-          18-25 років;

-          Володіння англійською мовою на розмовному рівні;

-          Зацікавленість темою дикої природи і безпеки життєдіяльності;

-          Знання про Європейську Відкриту Ассоціацію з охорони природи;

-          Прагнення пізнати місцеве біорізноманіття;

-          Бажання працювати в команді та планувати майбутнє співробітництво

-          Можливості поширення отриманих знань та навичок серед свого локального середовища.

Організатори проекту повністю покривають витрати за проживання, харчування та 70% вартості проїзду. Одібрані учасники (що підтвердять свою участь) повинні будуть за власний кошт зробити собі страхування та оплатити реєстраційний внесок – 15 євро. В разі відмови учасника від участі в проекті – реєстраційний внесок не повертається.

Чекаємо ваших анкет до 20 квітня

***

Молодіжний обмін “HANDSONENVIRONMENTALPROTECTIONINBATUMI“, ініційований грузинською організацією «COMPASSCenter» в партнерстві з Кременчуцьким інформаційно-просвітницьким центром «Європейський клуб» та “WorldoftheLightChildandYouthcentre” (Вірменія),Goychay Development Center - Public Union (Азербайджан), LIBERTAS International (Іспанія), Jeugdbond voor Natuur en Milieu afdeling Brugge (Бельгія), European Intercultural Forum e. V. (Німеччина), EYCB (Чехія) й відбудеться за підтримки Європейської комісії в рамках програми ЄС «Молодь в дії».

Контакти

  • [email protected]
  • 0982396518 або 0501449467
  • Альона Глазкова
  • КІПЦ Європейський клуб

Коментарі

Альона Глазкова   3685 днів тому   #  

ой...як це так...я провтикала поставити дати ;)
пардоньтє веру мач.
обмін відбуватиметься з 3 по 13 липня 2014 року

  •   Пiдписатися на новi
Кульчицький Олександр   3683 дні тому   #  

Дякуємо, додали

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.