bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінари-обміни для поширення найкращих практик самоорганізації
13.02.2012

Організація ГЦ “Ділові ініціативи” оголошує про початок проекту “Відродження ініціатив в селах та малих містах України ” та запрошує до участі представників громадських організацій та активістів з сіл, селищ та малих міст: Кримського, Східного, Центрального та Західного регіонів України.

Проект підтримують програми «Схід-Схід: партнерство без кордонів» та «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду Відродження.

Мета проекту – поширення успішного досвіду громадської діяльності та найкращих практик самоорганізації в малих громадах Західного, Центрального, Східного та Кримського регіонів України.

Проект сприятиме обміну досвідом у сфері самоорганізації місцевого населення, окресленні та вирішенні проблем сіл та малих міст України, створення нових громадських об’єднань та мережування між ними.

У межах проекту буде проведено 4 семінари-обміни у м. Івано-Франківську та у селі Старий Лисець, орієнтовна дата проведення заходу з 27 по 30 березня. Орієнтовну програму семінарів ми надішлемо Вам на електронну скриньку.

Учасників заходу буде відібрано серед представників громадських організацій та активістів з сіл, селищ та малих міст: Кримського, Східного, Центрального та Західного регіонів України ( по 5 осіб з кожного регіону)

Загальна кількість учасників – 20 осіб.

Для участі у семінарах-обмінах слід заповнити анкету. Анкету слід надіслати до 01.03 2012 року на електронну пошту: [email protected].

Про результати відбору Вас буде повідомлено до 12.03.2012.

Контакти

  • Біла Наталія
  • Громадська організація ГЦ “Ділові ініціативи”
  • [email protected]
  • +380976994066
  • +380342776555
  • http://www.di.if.ua/
  • Nataly_s90

Коментарі

Наталія Біла   4475 днів тому   #  

Шановні читачі та потенційні учасники семінарів-обмінів! Участь у семінарах - обмінах є безкоштовною. Кошти на подорож до м. Івано-Франківська та у зворотню сторону повертаються організаторами. Крім того, учасникам забезпечується проживання та харчування з 27 по 30 березня. Бажаю успіху!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.