bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІ Школа європейської інтеграції для лідерів громадянського суспільства України
25.05.2011

Інститут Політичної Освіти спільно з Міжнародним Фондом Відродження оголошують набір учасників ІІ Школи європейської інтеграції для лідерів громадянського суспільства України. 

Мета проведення Школи: 

  • підвищення спроможності лідерів громадянського суспільства України використовувати можливості європейської інтеграції для просування реформ, впровадження європейських стандартів та практик.

До участі у Школі запрошуються:

  • лідери різних сегментів громадянського суспільства України (представники правозахисних, екологічних, молодіжних організацій, організацій споживачів, профспілок, професійних об’єднань, бізнес-асоціацій тощо).

Учасники Школи отримають практичні знання та навички використання:

  • взаємодії (консультацій) з інституціями ЄС та Ради Європи, підготовки внесків до моніторингових доповідей цих організацій щодо України;
  • можливостей участі у Громадському форумі Східного партнерства;
  • можливостей фінансування проектів українських громадських організацій з боку ЄС;
  • основних тематичних Інтернет – ресурсів;
  • а також встановлять контакти між собою та з іншими потенційними українськими партнерами - провідними проектами та громадськими організаціями (аналітичними центрами).

Для участі у Школі необхідно надати: 

  • заповнену анкету;
  • резюме (автобіографічні відомості);
  • есе-твір на тему «Моє бачення можливостей європейської інтеграції для просування реформ в Україні у сфері, де я працюю» (близько 600 слів);
  • рекомендацію від громадського лідера (ним може бути керівник неурядової організації, науковець, підприємець, священик, місцевий політик тощо). Кандидати можуть також рекомендувати себе самі, відповідно обґрунтовуючи заяву своїми здобутками в громадсько-політичному житті.*

*ІПО буде повідомляти рекомендуючих осіб про фактаж знань та інструментів з питань європейської інтеграції, яким оволоділи учасники протягом навчання в Школі.

Остання дата надсилання документів: 15 червня 2011 року.

Зверніть увагу! До участі в конкурсі допускаються тільки ті кандидати, які нададуть Інституту Політичної Освіти до вказаного терміну повний пакет документів.

Документи слід надсилати електронною поштою: [email protected] з позначкою School. На конкурсній основі Інститутом Політичної Освіти спільно з партнерськими організаціями буде сформована група учасників в кількості 30 чоловік.

Протягом другої половини 2011 року відібрані учасники візьмуть участь у двох етапах Школи європейської інтеграції.

В якості експертів участь в Школі візьмуть кращі вітчизняні та закордонні фахівці в даній царині (з урядового та неурядового сектору). Програма Школи передбачатиме максимальне врахуванням потреб та очікувань учасників Школи.

Дата проведення першого етапу Школи: 30.06 – 2.07 2011 року.

Учасники навчань забезпечуються навчальними матеріалами, харчуванням, проживанням, відшкодуванням транспортних витрат згідно з умовами організаторів.

Контакти:
[email protected]
тел: (044) 278-55-16, факс (044) 235-97-63

Координатори:
(067) 402-80-31 (Любомир Грицак)
(098) 281-83-01 (Віта Сидоренко).

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.