bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курси: актуальні можливості вивчення мов безкоштовно
15.08.2016

Короткий час відпустки можна присвятити вивченню іноземних мов. Не варто більше відкладати давні плани з пізнання нової мови або ж вдосконалення англійської. Завдяки добірці ГУРТа ви дізнаєтеся про нові актуальні можливості інтенсивного вивчення мов онлайн. 

Базова іспанська мова

Базові знання з іспанської мови пропонує онлайн-курс від The Open University. За чотири тижні навчання Ви навчитеся вітатися та розповідати про себе та інших, уточнювати або перепитувати іспанською.

Навики слухати, писати та читати будуть розвиватися завдяки аудіо та відео вправам. Основи граматики та інші здобуті знання ви зможете поліпшити, прислухаючись до порад, які також дізнаєтеся у рамках онлайн-курсу.

Детальніше – тут

Польська мова

Самостійно з чистого аркуша вивчити польську мову можна завдяки унікальній безкоштовній інтернет-платформі – www.polskijazyk.pl.

Вивчення мови починається з азів – курсу для початківців – на рівні А1 і дозволяє закріпити знання на рівні незалежного користувача, тобто В1. Також рівень В1 дає змогу здавати офіційний мовний іспит на отримання сертифікату зі знання мови. Курси розбиті на тематичні розділи з низкою інтерактивних завдань, інфографіки та схем. Над методичною частиною інтернет-платформи працювали провідні польські філологи.

На думку авторів проекту, мовна платформа допоможе українцям краще пізнати свою власну мову, а також познайомитися з культурою і мовою наших західних сусідів – Польщі.

Детальніше – тут.

Ділова китайська мова

Тим, хто вже має базові знання мандаринської мови, цей онлайн-курс допоможе розширити власні мовні навички задля ефективного спілкування у діловому середовищі. Під час підготовки учасники дізнаються загальні вирази та сценарії ділових переговорів. Також у програмі курсу передбачається ознайомлення з китайською діловою культурою, етикетом та потребами бізнесменів.

Детальніше – тут.

Ділова англійська мова

Пройшовши цей онлайн-курс ви оволодієте базовими граматичними правилами та найбільш поширеною лексикою ділової англійської мови. Ефективно і креативно використовуючи здобуті знання, ви зможете ефективно користуватися англійською у бізнес-середовищі.

Навчання складається з лексичної частини з двома темами, що присвячені граматиці; частини, присвяченої розвитку практичних навичок володіння бізнес-англійською та із порад, як рухатися далі у вивченні бізнес-англійської та англійської мови в цілому.

Детальніше – тут.

Англійська мовою Шекспіра

У вашому вивченні англійської мови може допоможуть допомогти актори та філологи, які спеціалізуються на мові Шекспіра. На прикладі п’яти найголовніших п’єс Шекспіра – «Ромео і Джульєтта», «Гамлет», «Багато галасу з нічого», «Буря», «Макбет» - ви досліджуватиме вічні теми англійською мовою.

Відео-репетитор коментуватиме зміст курсу і зверне вашу увагу на слова та вирази, які Шекспір ввів в англійську мову. Завдяки тестовим завданням ви перевірятимете свої знання.

Детальніше – тут.

Французька мова

Якщо ви вже знаєте англійську мову, можете закріплювати знання, вивчаючи ще одну мову. Французька мова стане для вас ближчою після 24 відео уроків проекту «Ma France» на сайті ВВС.

Детальніше – тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.