bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТОП-10 можливостей для активної молоді восени 2016 року
08.08.2016

У серпні завершується реєстрація на участь у конкурсах на здобуття деяких стипендій, грантів. Саме цього місяця ви можете встигнути спланувати свої перші стажування та навчальні поїздки восени або ж волонтерські проекти на весь рік. Своєю добіркою ГУРТ відкриває для вас цікаві можливості, якими можна скористатися уже восени 2016 року.

Міжнародний навчальний курс «Підтримка розвитку молодіжної роботи»

Національна молодіжна рада України запрошує молодіжні НУО України подаватися на участь у Міжнародному навчальному курсі «Підтримка розвитку молодіжної роботи», який відбудеться у Литві з 2 по 11 вересня.

Дедлайн: 11 серпня 2016 року

Детальніше – тут.

ЄВС-волонтерство у Польщі

Місцем роботи волонтера буде дитсадок у Пултуську, Польща. Волонтери здійснюватимуть догляд за дітьми від 3 до 6 років, допомагатимуть у навчальній діяльності.

Тривалість - 01/09/2016 - 30/06/2017

Дедлайн: 14 серпня 2016 року

Детальніше – тут.

Стажування у Фонді Розвитку ЗМІ, Київ

ГО «Фонд Розвитку ЗМІ» шукає суспільно активних молодих людей з великим бажанням  підвищити рівень прозорості донесення інформації ЗМІ та якості журналістики. Фонд Розвитку ЗМІ сприяє розвитку журналітики через три основні види діяльності: розслідувальну та бізнес журналістику, журналістські обміни та спеціалізовані тренінги. Організація об’єднує найкращих медіа-менеджерів, редакторів, журналістів та студентів України та світу.

Тривалість – 2 місяці

Дедлайн:  14 серпня 2016 року

Детальніше – тут.

Літня німецько-українська школа у Харкові

25 вересня-2 жовтня 2016 року у Харкові відбудеться школа на тему історичної пам’яті та цінностей Східної та Західної Європи.

Дедлайн: 15 серпня 2016 року.

Детальніше – тут.

Конкурс проектних заявок «Молодь та ГО: Назустріч сталому розвитку»

Екоцентр та Дніпропетровське відділення Національного екологічного центру України мають гарну новину для тих, хто мріє втілити в життя ідеї та ініціативи, спрямовані на захист довкілля на локальному рівні та сприяють сталому розвитку громади. До участі у конкурсі запрошується активна молодь та ініціативні групи з Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської та Івано-Франківської областей.

Дедлайн: 15 серпня 2016 року

Детальніше – тут.

Освітня програма уряду Японії «Корабель молодих лідерів світу»

Уряд Японії запрошує молодих представників громадських організацій долучитися до проекту, в якому візьмуть участь 120 учасників з Японії та 120 учасників з інших країн (по 12 учасників від кожної країни). Молодіжна делегація України буде складатися з 12 осіб (6 чоловіків та 6 жінок).

Дедлайн: 20 серпня 2016 року.

Детальніше – тут.

Програма «Молодь змінить Україну»

Програма спрямована на підтримку активної, професійної, патріотичної молоді, яка формує критичну масу людей, здатних трансформувати Україну в майбутньому. 

Вимоги до учасників: вік 20-35 років; активність в громадському та політичному житті, підтверджена прикладами втілених проектів; компетенція в одній із чотирьох сфер: політичній, економічній, соціальній чи екологічній; вільне володіння англійською мовою

Тривалість - 6 днів

Дедлайн: 21 серпня 2016 року

Детальніше - тут.

Стипендії від Центру вивчення міжнародних відносин та розвитку (Іспанія)

Центр вивчення міжнародних відносин та розвитку (CIDOB) запрошує подавати заявки на участь у дослідженні у Барселоні. Дослідження присвячене аналізу міжнародних відносин між країнами Європи, Латинської Америки, пострадянських країн, Близького та Середнього Сходу. Особлива увага надаватиметься питанням міграції, міжкультурного діалогу та демократичного врядування.

Тривалість – 6 місяців

Дедлайн: 25 серпня 2016 року

Детальніше – тут.

Дослідницька стипендія Інституту Кеннана у Вашингтоні

Інститут Кеннана оголошує конкурсний відбір на отримання стипендії у різноманітних, зорієнтованих на політику секторах, зокрема у ЗМІ, бізнесі, місцевому самоврядуванні, праві, громадянському суспільстві і в наукових колах, для вивчення важливих політичних, соціальних, економічних, культурних та історичних питань в Росії, Україні та регіоні. Серед цілей нових стипендій побудова мостів між традиційними колами науки та світової політики, а також для підтримки і розширення співпраці між дослідниками. Подавати заявку мають право громадяни США, Росії та України.

Дедлайн: 1 вересня 2016 року.

Детальніше – тут.

Волонтерство у молодіжному центрі, Німеччина

Європейський центр молодіжної освіти та зустрічей запрошує волонтерів, які мають досвід роботи у НУО та знання німецької мови, до участі у довготривалому проекті у Веймарі. Волонтери допомагатимуть в організації семінарів, зустрічей тощо, а також вестимуть документацію проекту.

Тривалість – 12 місяців

Дедлайн: 1 вересня 2016 року

Детальніше – тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.