bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ вдало завершив проект із розвитку жіночого підприємництва: історії успіху (ВІДЕО)
04.07.2016

Ресурсний центр ГУРТ успішно виконав проект «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», що впроваджувався за підтримки Всесвітньої Єврейської Допомоги. Проект спрямовувався на розширення можливостей працевлаштування і отримання доходів жінок за рахунок розвитку підприємницьких навичок і заохочення офіційної реєстрації малого бізнесу шляхом навчання, консультаційної підтримки, а також надання грантів на розвиток їхніх стартапів.

У межах проекту ГУРТ надав гранти на розвиток бізнесу 11 жінок-підприємниць у Київській області. Особливу увагу було приділено підтримці жінок, які представляють уразливі групи громад, та жінок, постраждалих внаслідок конфлікту на сході України.

Серед позитивних наслідків проекту варто виокремити:

1. Зниження соціальної напруги – проект мотивує вразливі групи жінок розпочати або покращити їхній бізнес, завдяки чому вони створюють додатковий дохід для своїх сімей і стають менш залежними від державної соціальної підтримки.

2. Створення нових робочих місць – всі жінки-підприємці, які отримали фінансову підтримку для свого бізнесу, створили принаймні одне додаткове робоче місце.

3. Фундамент громадянського суспільства – сильний малий бізнес у сільській місцевості України є ключовим для розвитку місцевого громадянського суспільства.

Нижче ви можете переглянути історії успіху чотирьох жінок-підприємниць, які реалізували свої бізнес-плани за підтримки ГУРТа.

До речі, з липня 2016 року Ресурсний центр ГУРТ розпочинає новий проект за підтримки Всесвітньої Єврейської допомоги «Працевлаштування завдяки підприємництву», де ГУРТ підтримуватиме малий бізнес у Київській області, який створюватиме нові робочі місця. Стежте за оголошеннями на порталі ГУРТ.

Проект «Розвиток жіночого підприємництва в Україні» впроваджувався Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої Єврейської допомоги. Більше про проекти з розвитку підприємництва дивіться на GURT.ORG.UA/BIZ. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.