bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жінки-підприємниці, підтримані ГУРТом, визначили ключові навички для ведення бізнесу
11.06.2016

10 червня 2016 року в форматі бізнес-кафе відбувся підсумковий захід проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», що впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої Єврейської допомоги.

У заході під назвою «Якими є ключові навички для ведення успішного бізнесу в Україні?» взяли участь 15 жінок-підприємниць, котрі створили та керують успішними підприємствами.

Учасниці поділилися досвідом власної підприємницької діяльності та обговорили можливості розвитку малого підприємництва в Україні у різних галузях.

Під час бізнес-кафе підприємниці визначили ключові навички для ведення успішного бізнесу в Україні, які покликані сприяти подальшому розвитку підприємницької діяльності учасниць.

Серед найактуальніших навичок учасниці назвали: використання нових методик планування та оцінки ризиків, ведення переговорів, стратегічне мислення та ефективне управління персоналом. Крім цього, захід сприяв активізації зв’язків та взаємодопомоги між підприємницями-учасницями проекту.

Проект впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої Єврейської Допомоги. Більше про проекти з розвитку підприємництва дивіться на GURT.ORG.UA/BIZ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.