bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Посібник “Громадська журналістика та відповідальні соціальні медіа”
15.12.2012

За наслідками функціонування газети Здолбунів сіті, роботи чотирьох тренерів на семінарі 29.09 на Здолбунівщині, які дуже зрозумілою мовою розкрили базові питання блогерства, створення новини, проведення розслідувань — вийшов посібник «Громадська журналістика та відповідальні соціальні медіа», який спрямований  на активістів НГО, блогерів, суспільних репортерів, що збираються чи вже співпрацюють із ЗМІ або хочуть започаткувати власну газету.  

Безкоштовно ознайомитись із посібником можна  в офісі НГО ЗЕОН, www.zdolbunivcity.net а також замовити з доставкою Новою поштою. Замовлення надсилайте на [email protected] в ньому зазначайте ПІБ, адресу найближчого до вас офісу Нової пошти, номер мобільного, назву НГО чи іншу організацію, яку представляєте. Оплата доставки за ваш рахунок. Сам посібник - безкоштовний!

Контакти

Коментарі

Микола Орлов   4150 днів тому   #  

пишу одразу доповнення: 1 книжка в 1 руки- нам цікаво дати його тим, хто цим переймається, а не хоче поповнити чиюсь бібліотеку)) бо такої змоги відсилати немає. Тому це не тільки пересилка книжечки, а й ще налагодження комунікацій між вами і нами. Не скупіться на слова в листах, щоб ближче порозумітись одразу. Щодо термінів доставки -спочатку збираємо замовлення, а потім в один день відправляємо всім на ваші адреси, щоб десятки раз не ходити на пошту. Дякую всім, хто так оперативно почав звертатись за посібничком-результатом нашої праці.

  •   Пiдписатися на новi
Анатолій Войтко   4145 днів тому   #  

Дуже цікаво, коли пропонують кота в мішку, та ще й поширювати. З цього варто робити висновок, щодо щирості намірів.

  •   Пiдписатися на новi
Микола Орлов   4145 днів тому   #  

Не зрозумів? Хто що пропонує? І про які наміри ви говорите. У нас продукт-посібничок напрацьований декількома людьми. Ми його з доброї волі і без будь-яких перед будь-ким зобовязань пропонуємо отримати по пошті. Ось і все. Ваші затрати-оплата доставки.

  •   Пiдписатися на новi
Микола Колодяжний   4148 днів тому   #  

А чому б не опублікувати посібник також в електронному вигляді для загального доступу, за допомогою, наприклад, http://issuu.com/ чи подібних сервісів? Думаю, для багатьох це було б зручніше, тим більше книга є безкоштовною. Ми, наприклад, з усіма своїми виданнями так робимо.

  •   Пiдписатися на новi
Микола Орлов   4148 днів тому   #  

Тому що її просто зкачають чи переглянуть і все. А отримуючи замовлення по пошті ми знайдемо "живих" колег яким ця тема теж цікава, оцінимо актуальність теми для її продовження і розвитку, а вже після цього можна і розміщувати:)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.