bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підвищуємо організаційний розвиток: наступні кроки (відео)
20.10.2012

Ініціатива невеликої групи експертів щодо підготовки загальної стратегії організаційного розвитку ОГС України викликала значну підтримку серед представників громадського сектору. Вже близько 100 осіб у різний спосіб долучилися до обговорення концепції стратегії з ОР. І, як результат, отримано 15 ґрунтовних пропозицій щодо концепції стратегії.

З метою подальшого конструктивного обговорення та залучення всіх небайдужих 18 жовтня 2012 року в Києві відбулася зустріч зі створення плану доопрацювання і просування стратегії з організаційного розвитку. Ті, хто не міг бути присутній фізично на зустрічі, могли спостерігати за нею онлайн. Планувалося, що всі бажаючі зможуть дистанційно взяти участь в обговоренні за допомогою Skype.

Незважаючи на проблеми, які виникли під час онлайн висвітлення в перші 15 хвилин зустрічі, комунікаційній команді все ж вдалося усунути деякі з несправностей. Колеги перепрошуємо за завдані незручності та дякуємо Вам за розуміння і активне залучення до обговорення!

Із різних регіонів України за Skype-оговоренням спостерігало 36 осіб, за онлайн висвітленням – понад 20. З пропозиціями учасників, які долучилися до обговорення дистанційно, можна ознайомитися в доданому файлі.

Пропонуємо всім, хто не мав можливості спостерігати за обговоренням онлайн, переглянути відео-запис.

Створення загальної стратегії організаційного розвитку вимагає згуртованості організацій громадянського суспільства і відповідального підходу. На зустрічі було погоджено, що наступні кроки на шляху підвищення організаційного розвитку сектору ОГС це:

  • Сформувати робочу групу.
  • Робоча група визначить майданчик та адміністратора для подальшого доопрацювання стратегії.

Фото з зустрічі

Контакти

Коментарі

Богдан Маслич   4226 днів тому   #  

Шановні колеги,
інформую вас, що для участі у робочій групі зареєструвалось близько 100 представників ОГС України. Список зареєстрованих буде опубліковано після його технічного редагування.

  •   Пiдписатися на новi
Богдан Маслич   4085 днів тому   #  

Шановні колеги, всі, хто відгукнувся на пропозицію долучитись до розробки загальної стратегії організаційного розвитку ОГС України!

Звертаю вашу увагу на те, що процес формування робочих груп за напрямками: 1. Підвищення поінформованості, розуміння та мотивації ОГС в організаційному розвитку; 2. Підвищення спроможності провайдерів послуг з організаційного розвитку; 3. Сприяння вільному доступу ОГС до послуг з організаційного розвитку; триватиме до 19 березня 2013 року.

Будь ласка, оберіть найбільш пріоритетний та цікавий для вас напрямок роботи та зголосіться вступити до однієї робочої групи. Також прошу зголошуватися очолювати робочі групи. Інформація про ваш вибір долучитись до однієї з трьох робочих груп очікується за адресою [email protected]

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.