bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Телекритика» запускає сайт «Суспільне мовлення»
17.10.2011

Громадська організація «Телекритика» запускає сайт «Суспільне мовлення», створений за підтримки Спільної програми Європейського Союзу та Ради Європи «Сприяння Європейським стандартам в українському медійному середовищі».

Портал створено для публічного обговорення теми суспільного телебачення в Україні - створення та функціонування телебачення, вільного від цензури і незалежного від влади.

На сайті публікуватимуться статті, інтерв’ю та новини про найкращі моделі суспільного мовлення у країнах світу та процес творення «української моделі» громадського мовлення.

Матеріали представлено у тематичних рубриках «Актуально», «Аудиторія», «Досвід», «Етика», «Законодавство», «Новації», «Резонанс», «Фінанси» та «Цифри».

Ми прагнемо заохотити медіаекспертів, а також широке коло осіб, яким цікаве тема створення в Україні суспільного мовлення, висловлювати свою позицію щодо неї: джерела фінансування, механізми громадського контролю, формат суспільноорієнтованих програм і т.п.

Мета порталу «Суспільне мовлення» - спонукати державні органи у сфері медіа почути і прислухатися до громадської та експертної думки щодо суспільного мовлення, та внести відповідні зміни у політику в цій сфері.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.