bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські активісти презентували гендерну карту Донбасу в умовах децентралізації
22.07.2016

Експерти ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» презентували громадськості Краматорська, Слов’янська та Бахмута результати дослідження «Гендерна карта Донбасу в умовах децентралізації».

Завдяки дослідженню ми отримали реальну картину справ в регіоні, що характеризується слабким залученням жінок до роботи в органах влади та місцевому самоврядуванню. Ця ситуація не сприяє збалансованому прийняттю рішень на місцевому рівні та виробленню пріоритетів, які будуть важливими для всіх прошарків суспільства”, - відмітила керівник проекту Зоя Жадан.

Нагадаємо, що протягом останніх двох місяці експертів організації проводили опитування, аналізували публічну інформацію та спілкувались з експертами з метою дослідження впливу та  усунення загроз децентралізації для жінок в громадах Донеччини. Активісти організації опитали понад 20 державних установ, зробили понад 100 інформаційних запитів протягом дослідження. Результатом дослідження стало видання “Гендерна карта Донбасу в умовах децентралізації” з яким можна ознайомиться за посиланням.

Проект «Активні жінки – сильні громади Донбасу» виконується  ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” за підтримки Українського жіночого фонду.

Контакти

  • Коваленко Сергій Олександрович
  • [email protected]
  • +38 (093) 507 76 95

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.