bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся семінар «Досягнення успіху по-жіночому» (Рівне)
12.05.2016

10 травня 2016 року у Рівному відбувся семінар «Досягнення успіху по-жіночому. Як вистроїти пріоритети в житті та визначити цінності для гармонічного розвитку». Семінар відбувся в рамках проекту: «Як українській жінці стати лідером в бізнесі?». 

У семінарі взяли участь 24 учасниці з Рівненської області.

В результаті проведення заходу учасниці ознайомилися з поняттям “Жіночого успіху”, навчились долати кризові ситуації, ефективно планувати власні справи, а також визначати власну зону комфорту та вміти виходити за її межі. Кожна з учасниць визначила для себе, що заважає їй на шляху досягнення успіху по-жіночому, і як на даному шляху вибудувати вірні пріоритети в житті.

Робота в групах була націлена на налагодження ефективного діалогу між учасницями, розкрила тонкощі психології комунікації, а також допомогла учасницям розвинути вміння говорити “ні”. Учасниці для себе участь в даному семінарі відмітили як корисний досвід, знання, набуття нових ідей для самореалізації, нові знайомства. Учасниці отримали практичні та теоретичні матеріали згідно тематики семінару.

Запрошуємо до реєстрації майбутніх учасниць семінару за посиланням.

Запланована дата проведення - 24.05.2016

Проект  «Як українській жінці стати лідером в бізнесі?» реалізовується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти

  • ГО«Рівненська федерація малого і середнього бізнесу «Єдність»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.