bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття нового бібліокафе «Почитай, бабусю, казку» у Житомирській обласній бібліотеці для дітей
02.10.2015

Зустріч із відомою українською дитячою письменницею Марією Пономаренко відбулася у нещодавно відкритому бібліокафе «Почитай, бабусю, казку»  за адресою м. Житомир вул. Пушкінська, буд. 36 Житомирська обласна бібліотека для дітей (див. фото 1 «У бібліокафе з Марією Пономаренко»).

Саме таку нову форму роботи з дітьми започаткували бібліотекарі відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1-4 класів. 1 жовтня 2015 року на учнів 3-4 кл. СЗОШ № 12 ім. С. Ковальчука чекало справжнє свято несподіванок та приємних сюрпризів. Як завжди, зранку діти прийшли в бібліотеку і здивувались: на столах синьо-жовті скатертини, на тарілках - печиво, цукерки, яблука, а в чашках смачний ароматний чай.

Марія Антонівна з посмішкою дивилася, побачивши малечу. Школярики оточили письменницю і захоплено розповідали про своє шкільне життя. Відтак, бібліотекарі запросили всіх за столики, адже сьогодні у нас працює бібліокафе. А в кафе, як відомо, не тільки п’ють чай, а, насамперед, спілкуються, читають книги. Тож, розмовам не було кінця… А ще вірші, які по черзі декламували діти, й оповідання та казки, які, як справжня бабуся, розповідала школярам відома на всю Україну гостя бібліотеки.

За приємними розмовами та чаюванням непомітно пролетів час. Невимушена атмосфера родинного затишку панувала у залі. Діти не хотіли розлучатись з улюбленою письменницею. Із приємними враженнями та гарним настроєм вони повертались до школи. Мабуть, цей день надовго їм запам’ятається (див. фото 3 «Весела квампанія Марії Пономаренко у бібліокафе»).

Контакти

  • Наталя Журавська
  • [email protected]
  • (0412) 22-46-58
  • 097 438 59 34
  • skype: natali__412

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.