bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Буклет «Твоє право на владу! Як громадяни впливають на вирішення місцевих питань»
05.02.2015

На його сторінках зрозумілою мовою роз’яснюється сутність та можливості форм громадської участі у місцевих справах. Також за допомогою інфографіки проілюстровано, які головні кроки треба зробити громадянам, щоб ними скористатися.

Мова йде про такі форми як: місцева ініціатива, громадські слухання, загальні збори за місцем проживання, органи самоорганізації населення,консультації з громадськістю, звернення та запити на інформацію.

Примірники буклету будуть розповсюджуватися серед жителів через регіональні Ресурсні центри громадянської участі та розвитку самоорганізації населення. Таких центрів вже є 10 в Україні. Їхні контактні дані та послуги, що вони надають, також наведені в буклеті.

Завантажити весь буклет в форматі pdf

З питань отримання друкованих буклетів «Твоє право на владу!» звертайтеся за електронною адресою [email protected] або за телефоном (095) 336 01 55, В’ячеслав Кіщенко, ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення».

Видання буклету здійснено в рамках проекту «Підтримка регіональних ресурсних центрів громадяньскої участі» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

буклет

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.