bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічна дискусія з Комісаром з європейських справ Хеллою Дунгер-Льопер
28.11.2013

Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та «Євроклуб «Право і Захист» запрошують членів громадських рад при обласних, міських та районних державних адміністраціях та інших громадських діячів, залучених до міського управління до участі в публічній дискусії з Комісаром з європейських справ та Комісаром з активної громадянської позиції Канцелярії Сенату Берліна Хеллою Дунгер-Льопер на тему: «Громадська залученість та (міське) управління».            

Дискусія відбудеться 6 грудня 2013 р. за адресоювул. Л. Толстого, буд. 3, приміщення креативного простору «Часопис». Початок заходу – 16.00 (початок реєстрації – 15.30), закриття заходу о 18.00. Формат заходу не передбачає поселення учасників або оплату проїзду. 

Робоча мова зустрічі – українська. 

Для участі у зустрічі надішліть, будь ласка, до 12.00 5 грудня 2013 р. заповнену заявку на адресу [email protected] з позначкою у темі «Громадська залученість та (міське) управління». Телефон для довідок: + 380443616494    

Попередня реєстрація обов’язкова. Кількість місць обмежена. 

Головними темами, що виносяться на обговорення, є наступні:

-        кращі європейські практики (міського) управління на прикладі міста Берлін;

-        залученість громадян та структурні підходи до управління в містах Німеччини та України;

-        шляхи посилення громадської залученості в процес прийняття рішень на рівні міста та їх подальшого впровадження в життя.

Хелла Дунгер-Льопер працює з грудня 2011 року на посаді Постійного секретаря та Вповноваженої від міста Берлін у Федеральному сенаті, а також представляє інтереси Федеральної землі Берлін в Комітеті Регіонів (Брюссель, Бельгія). Також вона посідає місце Комісара з європейських питань та Комісара з питань активної громадської позиції Канцелярії Сенату Берліна. З 2004 до 2011 рік пані Дунгер-Льопер була Постійним секретарем з питань будівництва та комунального господарства в Департаменті з питань міського розвитку Сенату Берліна. У 1999-2004 рр. паралельно з робою в сфері вищої освіти вона виконувала обов’язки члена Палати представників міста Берліна, три останні роки з яких вона була Головою Бюджетного комітету та підкомітету з питань театру. З 1993 по 2004 була головою відділу по зв’язкам із громадськістю Європейської школи менеджменту в Берліні (ESCP-EAP). Свою політичну кар’єру пані Дунгер-Льопер розпочала в 1993 році і до 1999 року вона обіймала посаду лідера демократичної партії (СПД) на міських зборах округу Вільмерсдорф (район Берліна).

Контакти

Коментарі

Іван Валах   3807 днів тому   #  

ЗВАЖАЮЧИ НА ОБСТАВНИ В КРАЇНІ, ТЕРМІН ПОДАЧІ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ ПРОДОВЖЕНО ДО 19:00 05 ГРУДНЯ 2013. Форму заявки можна знайти за посиланням: http://hreuc.com/ukr/news/news_2186.html

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.