bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання послуг з Технічної допомоги по підготовці до впровадження міжнародних стандартів
27.04.2023

Компанія «Менеджмент Сістемс Інтернешл», що втілює в Україні проєкт міжнародної технічної допомоги «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує тендер на надання послуг з Технічної допомоги по підготовці до впровадження міжнародних стандартів ISO 9001:2015 – Системи управління якістю та ISO 37001:2016 – Системи управління протидії корупції у Державному Агенстві відновлення та розвитку інфраструктури України (детальне ТЗ додається до оголошення).

Просимо звернути увагу на те, що Компанія «Менеджмент Сістемс Інтернешл» не сплачує ПДВ, оскільки є компанією-нерезидентом, виконавцем проєкту (програми) міжнародної технічної допомоги та користується пільгами щодо оплати ПДВ.

Просимо надати комерційну пропозицію в єдиній системі MSI GRUMP (TECHNICAL ASSISTANCE FOR IMPLEMENTATION OF INTERNATIONAL STANDARDS ISO FOR STATE RESTORATION AGENCY, 216-6113-01-2023-095-RFP

https://bids.sciquest.com/apps/Router/PublicEvent?CustomerOrg=MSI 

або на електронну пошту вказану в ТЗ до 11 травня 2023 р., 18:00.

Коментарі

Юрій Кабаков   368 днів тому   #  

Шановні колеги! Я директор Органу сертифікації персоналу Української асоціації якості, ми акредитовані в Національному агенстві з акредитації України (НААУ). У нас є кваліфікації, пов'язані з системами менеджменту, що відповідають вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2015 та ISO 37001:2016. Ми могли б взяти участь у цьому проекті, забезпечуючи навчання (за допомогою партнерів) та сертифікацію персоналу у цій сфері. З повагою, Юрій Кабаков.

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   366 днів тому   #  

Добрий день, пане Юрію. Надайте, будь ласка, свою пропозицію за адресою електронної пошти, вказаною організаторами тендеру в оголошенні.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.