bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантовий конкурс з підтримки ініціатив ОСББ Дружківки в рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна»
23.02.2022

ВБО «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» за фінансування USAID DG-East оголошує грантовий конкурс з підтримки ініціатив ОСББ м. Дружківка. Кінцевий термін подання пропозицій: 31 березня 2022 року.

Цілями проведення Конкурсу є:

1)     підтримка ініціатив ОСББ як найбільш ефективного механізму прийняття спільних рішень, які спрямовані на підвищення якості та комфорту життя співвласників багатоквартирних будинків, естетичне оформлення, благоустрій прибудинкової території, посилення громадянської свідомості та активності мешканців міста Дружківка;

2)     сприяння створенню ОСББ у м. Дружківка та населених пунктах Дружківської ОТГ.

Конкурсантами можуть бути ОСББ та громадські об’єднання (громадські організації або громадські спілки), благодійні організації за обов’язкової умови, що партнером є об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) Дружківської ОТГ та / або ініціативна група співвласників багатоквартирного будинку, яка має на меті створення ОСББ у населеному пункті Дружківської ОТГ.

Конкурс передбачає дві номінації:

1)     підтримка створення ОСББ у містах Дружківської ОТГ;

2)     підтримка ініціатив ОСББ як найбільш ефективного механізму прийняття спільних рішень з управління багатоквартирними будинками.

Організатор має намір підтримати загалом не менше 3 проєктних ініціатив від учасників в обох номінаціях, при цьому мінімум по одній ініціативі у кожній з них.

Вимоги до ініціатив, перелік видів витрат, що НЕ МОЖУТЬ бути профінансовані, правила подання заявок, шаблон заявки і супровідного листа, критерії оцінювання та інша необхідна заявнику інформація наведені у Положенні про конкурс.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: Співфінансування реалізації ініціатив з боку учасників та/або їхніх партнерів є обов’язковим через наявність обмежень щодо видів витрат, які можуть бути профінансовані в рамках конкурсу.

Грантова підтримка надається організатором у грошовій формі. Сума допомоги може становити до 35 000  грн.

Кінцевий термін подання пропозицій: 31 березня 2022 року.

Організатор залишає за собою право продовжити строк проведення конкурсу або оголосити другий етап конкурсу у разі, якщо кількість та якість поданих заявок не дозволить досягти поставлених в рамках конкурсу цілей.

Такі зміни супроводжуватимуться інформаційним оголошенням в телеграм-каналі проєкту https://t.me/OSBB_OK.

Відібраному переможцю конкурсу організатор у п’ятиденний строк після підведення підсумків та визначення переможців надсилає пропозицію розпочати погодження детальних умов грантового договору на виконання проєктної ініціативи.

Конкурсанти мають усвідомлювати, що підготовка документації, необхідної для отримання гранту для реалізації проєктної ініціативи, – це тривалий процес (два календарних місяці), який потребуватиме спільних з організатором зусиль. Експерти та консультанти організатора надаватимуть всебічну підтримку та допомогу у підготовці до реалізації проєктної ініціативи, але саму підготовку має виконувати відібраний конкурсант.

Положення і додатки до заявки

Контакти

  • https://www.mdi.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.