bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Рух ЧЕСНО запрошує до співпраці громадські організації з Одещини для активізації вакцинації
22.02.2022

Конкурс проводиться в рамках “Проєкту громадського моніторингу вакцинації від COVID-19”, що реалізується Рухом ЧЕСНО в рамках реалізації Світовим банком проєкту “Підтримка реформи сектору охорони здоров’я в Україні”, який співфінансується Швейцарським бюро співробітництва в Україні.

Проєкт має на меті активізувати вакцинацію від COVID-19 населення віком від 60 років в Одеській області. Відібрані організації мають втілити проєкт до кінця квітня 2022 року.

Для участі в конкурсі організації повинні запропонувати активності, спрямовані на залучення до вакцинації осіб віком від 60 років. Проєкт може бути втілено в окремій громаді або на території кількох громад. Бюджет пропонованого проєкту не може перевищувати 100 тис. гривень.

Організація-партнер повинна відповідати наступним вимогам: 

  • досвід роботи у моніторингових, антикорупційних проєктах та/або проєктах, спрямованих на залучення громадян від 2 років;

  • наявність юридичної реєстрації та статусу неприбутковості;

  • ведення діяльності на території Одеської області та наявність проєктної команди;

  • досвід управління проєктами за останні два роки з бюджетом понад
    100 тис. гривень;

  • наявність результатів аудиторських перевірок за 2020/2021 рік буде перевагою.

Для подачі заявки на участь у проєкті потрібно заповнити гугл-форму.

Кінцевий термін подачі заявок — 6 березня 2022 року.

Відбір організацій-партнерів буде проходити у два етапи. На першому етапі відбіркова комісія проведе оцінку отриманих пропозицій та обере організації-фіналісти. Фіналістів буде запрошено до інтерв’ю для перевірки організаційної спроможності та обговорення запропонованої концепції проєкту.

При ухваленні рішення відбіркова комісія буде керуватися наступними критеріями: реалістичні виконання проєкту (25%), кількісні показники охоплення (15%), організаційна спроможність (20%), реалістичність бюджету проєкту (15%), інноваційність запропонованих ідей (25%). 

Всі апліканти отримають повідомлення про результати відбору до 10 березня 2022 року. 

У разі виникнення додаткових питань звертайтеся до Ірини Латиш [email protected]. Прохання вказати тему повідомлення “Запитання до конкурсу партнерських організацій в Одеській області”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.