bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрий свій простір для ветеранів АТО/ООС
27.07.2021

Якщо ти хочеш створити свій хаб для ветеранів, у нас для тебе чудова нагода — програма партнерства від Ветеран Хабу. До 8 серпня відбувається відкритий конкурс на відкриття перших просторів Плюс Плюс ++. 
 
Партнерство значить, що ми з тобою будемо робити хаб разом. Ти знайдеш власне приміщення та будеш ним опікуватися. Також партнер й координатор простору пройдуть навчання, а під час роботи вас буде підтримувати вся команда хабу.
 
Ми з Ветеран Хабу надамо всі меблі для затишку в просторі та комп’ютер, щоб ветерани могли приходити попрацювати чи зв’язатися з консультантами хабу по якісні послуги.
 
Наповнює простір подіями, влаштовує ветеранські зустрічі та веде комунікацію партнер. Ми допоможемо шаблонами й підказками, як достукатися до всіх наших. Загалом Плюс Плюс ++ буде твоїм проєктом. Згода?
 
Тоді не барися й подавай заявку на відкриття простору-партнера Плюс Плюс ++ до 8 серпня. Заявка складається з мотиваційного листа, власне заявки та документів й фото приміщення. Детальну інформацію про проєкт Плюс Плюс ++, правила конкурсу та шаблони документів, виклали для тебе на сторінці: https://veteranhub.com.ua/plus-plus
Залишилися питання? Дзвони й пиши.
Відкриємо хаб для своїх разом!
 
Дізнайся про проект Плюс Плюс ++ у  відео.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.