bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер із забезпечення брендованою продуцією
04.03.2021

Рада жінок Донеччини та Програма розвитку ООН «Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування» цим оголошенням запрошують постачальників з гарною репутацією надати запечатані цінові пропозиції на забезпечення брендованою продукцією у межах проєкту «Суспільний простір «Відкрита поліція».
Перелік товарів: брендована продукція згідно специфікації у Додатку 1                                                  (за посиланням https://goo-gl.su/B4t2rm).
 
До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України.
• Цінова пропозиція має бути складена згідно технічному завданню у Додатку 1, містити відомості про постачальника (адреса, контактні дані, дата, строк чинності), має бути підписана та містити печатку (якщо наявна).
• Пропозиції має залишатися чинною впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розгляду Конкурсних пропозицій. Вартість доставки до місця призначення має бути включена у вартість пропозиції.
• До пакету документів разом із ціновою пропозицією мають входити копії реєстраційних документів постачальника, шаблон договору, довідка з банка про відкритий рахунок та відомості про щонайменше 3 попередні замовлення (посилання на інтернет видання, рекомендаційні листи, тощо.)
• Запечатані у конверті пакети документів повинні бути доставлені за адресою: м. Маріуполь, вул. Митрополитська буд. 5-2, не пізніше ніж 15-00, 17.03.2021 р., після чого вони будуть розглянуті у присутності наявних учасників тендерного комітету.
• Електронні версії тендерних пропозицій мають бути направлені на скриньку [email protected] із темою листа «Угода № RPP/2020/07/050/CP– відкритий тендер» не пізніше ніж 15-00, 17.03.2021 р.
 

Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються.

Примітка: за інших рівних умов перевагу буде надано учаснику, що запропонує найнижчу ціну.

 

         Зацікавлені постачальники можуть отримати додаткову інформацію за ел.адресою:  [email protected] або за телефонами: 0988155039 Ольга

Контакти

  • Додаткова інформація за ел.адресою: [email protected] або за телефонами: 0988155039 Ольга

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.